Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος και ΔΕΥΑΚ Κατερίνης: Αποστολή αλληλεγγύης στο Δήμο Μουζακίου

Stathis Koukodimos mouzaki

Την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου, έδειξαν ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ Κατερίνης, με  αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ως επικεφαλής της αποστολής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης και οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Κυριακίδης,  κατέφθασαν χθες το μεσημέρι στο Μουζάκι όπου και παρέδωσαν 2 χλμ σωληνώσεων για την αποκατάσταση των υποδομών στη ΔΕΥΑ Μουζακίου.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Κουκοδήμος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τη θεομηνία. Την ευχή του για ταχεία αποκατάσταση των ζημιών εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μπουσνάκης.

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη για τη βοήθεια. Μέσα από τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται περίτρανα πως η ανθρωπιά και η ανιδιοτέλεια, είναι πιο δυνατές από ποτέ τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.




Total
0
Shares
Previous Article
syriza

Αγρότες της Καρδίτσας σε απόγνωση

Next Article
KEDE kentriki enosi Dimon Koinotiton

Ψήφισμα του ΔΣ της ΚΕΔΕ για τις καταστροφές στη Θεσσαλία