Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Αργιθέας: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αργιθέας στα χωριά σε αρμονία πάντα με τις εκδηλώσεις των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και την πολιτιστική δράση της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις στο Πετροχώρι, στο Ανθηρό, στην Καλή Κώμη, την Αργιθέα και την Μεταμόρφωση Ανθηρού.

Παρά τις δυσκολίες λόγω βροχής, η διασκέδαση και η απόλαυση της μουσικής και των τραγουδιών από τους «ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ» περίσσευε για όσους αψήφισαν την κακοκαιρία και βρέθηκαν στη Γέφυρα Κοράκου την 1η Αυγούστου.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου στα Πετρίλια με τη θεατρική παράσταση «Υπόσχεση γάμου» από το «Τέχνης χώρος – θέατρο όψεις Καρδίτσας». Περιφέρεια.

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στα Βραγκιανά με τη θεατρική παράσταση «Να γελάς… και να ρωτάς» από το «Θεατρικό εργαστήρι – Τέχνης Παίδευσις Καρδίτσας». Περιφέρεια.

Την Τετάρτη  8 Αυγούστου στο Βλάσι και την Πέμπτη 9 Αυγούστου στα Πετρίλια «Στ΄ Άγραφα… ένα ταξίδι. Αρχή του ταξιδιού: η Αργιθέα Αγράφων».

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου στα Γρυμπιανά Βραγκιανών παράσταση θεάτρου Σκιών (Καραγκιόζης)

Το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Αργύρι με τη θεατρική παράσταση «Να γελάς… και να ρωτάς» από το «Θεατρικό εργαστήρι – Τέχνης Παίδευσις Καρδίτσας».

mpountouris




Total
0
Shares
Previous Article

Επιτυχής επιχείρηση για τη διάσωση σκύλου-φύλακα από το ΑΤ Μουζακίου-ΠΥ Μουζακίου & 8η ΕΜΑΚ

Next Article

Στ΄ Άγραφα ...ένα ταξίδι. Αρχή του ταξιδιού: Η Αργιθέα