Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Αργιθέας: Ενημερωτικό για το πρόβλημα της υδροδότησης στα Βραγκιανά – Ευχαριστήριο στην εταιρία ΘΕΟΝΗ

Δήμος Αργιθέας: Ενημερωτικό για το πρόβλημα της υδροδότησης στα Βραγκιανά - Ευχαριστήριο στην εταιρία ΘΕΟΝΗ

Δήμος Αργιθέας: Ενημερωτικό για το πρόβλημα της υδροδότησης στα Βραγκιανά – Ευχαριστήριο στην εταιρία ΘΕΟΝΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΒΡΑΓΚΙΑΝΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΟΝΗ

Το βράδυ της Παρασκευής 31.7.2020 παρουσιάστηκε αιφνιδίως σημαντικό πρόβλημα σε κεντρική πηγή υδροδότησης στην Τ.Κ. Βραγκιανών, καθώς διαπιστώθηκε ολική διακοπή ροής νερού.

Ο Δήμος Αργιθέας από την πρώτη στιγμή ενήργησε αποφασιστικά προκειμένου να εξευρεθεί λύση. Στην πηγή “Άμπλας” έσπευσαν και έμειναν έως πολύ αργά οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσιατσιάνης και Μπάμπης Πούλιος, μαζί με τον Πρόεδρο και τους Τοπικούς Συμβούλους Βραγκιανών, εργαζόμενους του Δήμου, εξειδικευμένα συνεργεία ιδιωτών και εθελοντές.

Αμέσως ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, ο οποίος δήλωσε πως θα παρέχει κάθε βοήθεια όπου χρειαστεί.

Το Σάββατο 1.8.2020 το πρωί συνεχίστηκαν οι επιτόπιες προσπάθειες ενώ στις 12:30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βραγκιανών έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Παπαδήμα στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Τσιατσιάνης, Μπάμπης Πούλιος και Στέλιος Κωφός, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασίλης Καμζέλης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Γιάννης Παπαϊωάννου και Νίκος Χατζής, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Καραγεώργος, ο πρώην Δήμαρχος Αχελώου Θανάσης Οικονόμου, ο υπάλληλος του Δήμου Γιώργος Παπαϊωάννου, οι πρώην Πρόεδροι Βραγκιανών Δημήτρης Τσίνας και Λάζαρος Τσιατσιάνης, καθώς και αρκετοί πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε αναλυτικά η αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού προβλήματος καθώς παράλληλα αναζητήθηκαν πιθανές εναλλακτικές λύσεις για ολοκληρωμένες  παρεμβάσεις. Συναποφασίστηκε επίσης η δρομολόγηση μιας σειράς άμεσων ενεργειών αναφορικά με την υδροδότηση.

Στην παρούσα φάση έχει αντιμετωπιστεί μερικώς το ζήτημα, ωστόσο απαιτείται ο μέγιστος βαθμός υπευθυνότητας από όλους ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση ειδικά κατά το προσεχές διάστημα, όπου αναμένεται η προσέλευση πολλών συμπατριωτών.

Τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αργιθέας βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να γίνει μια ξεχωριστή ευχαριστήρια αναφορά στην εταιρεία ΘΕΟΝΗ και προσωπικά στον κ. Τσέλιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου για κατεπείγουσα βοήθεια ώστε να μην μείνουν οι κάτοικοι χωρίς πόσιμο νερό. Η αντίδραση της εταιρείας ΘΕΟΝΗ ήταν αστραπιαία και χωρίς δεύτερη σκεψη προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ τεράστια ποσότητα συσκευασιών εμφιαλωμένου νερού.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής, θα ήθελε να εκφράσει τις πλέον θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΘΕΟΝΗ για την εξαιρετικά σπουδαία αυτή πράξη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

vragkiana 3

vragkiana 4

vragkiana 1




Total
0
Shares
Previous Article
ΚΤΕΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Αλλαγή στα δρομολόγια Μουζάκι - Καρδίτσα & Καρδίτσα - Μουζάκι

Next Article

Πολιτικές ... ασυναρτησίας! Χαριστική βολή στην Οικονομία και Εισοδήματα...

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…