Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο καθαρισμός ποταμών και συλλεκτήρων στην Π.Ε. Καρδίτσας

gavras potamos Karditsa

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο καθαρισμός ποταμών και συλλεκτήρων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Καθαρισμοί ποταμών και συλλεκτήρων Π.Ε. Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες δημοπρατούμε ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για την περιοχή της Καρδίτσας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε στην πρόληψη και ενισχύουμε την αντιπλημμυρική προστασία με σκοπό την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Παράλληλα τα έργα δημιουργούν μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία και συντηρούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Παρεμβάσεις σε 4 Δήμους

Αντικείμενο του έργου είναι ο καθαρισμός ποταμών και συλλεκτήρων και η αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων για την περίοδο 2020-2021 σε δίκτυο αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στους Δήμους Παλαμά, Καρδίτσας, Μουζακίου και Σοφάδων.

Το πρόγραμμα καθαρισμού περιλαμβάνει εργασίες απομάκρυνσης φερτών, κλαδιών και διαφόρων προσχώσεων καθώς και άλλες εργασίες που κρίνονται απαραίτητες για την καλύτερη αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στο παραπάνω δίκτυο.
Total
0
Shares
Previous Article
EU SPI 1

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο EU-SPI Launch Event 2020 για τον Ευρωπαϊκό Δείκτη Κοινωνικής Προόδου

Next Article

Παρατείνεται μέχρι το 2022 η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Μουζακίου

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων