Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η προμήθεια νέων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων 

agorastos mihalakis trikala

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η προμήθεια νέων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής για τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων 

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Προμήθεια σκιαλυτικών λυχνιών οροφής χειρουργείων Νοσοκομείου Τρικάλων» προϋπολογισμού 60.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, επενδύουμε 60.000ευρώ για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για τα τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Εργαζόμαστε, σχεδιάζουμε και  χρηματοδοτούμε έργα με σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο σύστημα υγείας, που δέχεται ισχυρή πίεση λόγω της πανδημίας» προσθέτει ο  Περιφερειάρχης.

Το έργο

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η προμήθεια τεσσάρων σκιαλυτικών λυχνιών οροφής χειρουργείου με δορυφόρο, για την αντικατάσταση των υπαρχόντων λυχνιών σε τέσσερα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Τα προς προμήθεια συστήματα προβολέων θα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, πρόσφατης κυκλοφορίας, θα πληρούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές Ασφαλείας, θα έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης επεμβάσεων με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και θα καλύπτουν το σύνολο των χειρουργικών ειδικοτήτων. Θα αποτελούνται δε από:

  • Κύριο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Ένα δορυφόρο χειρουργικό προβολέα τεχνολογίας LED.
  • Σύστημα ανάρτησης επί της οροφής.
  • Βραχίονες στήριξης των προβολέων αποτελούμενων από οριζόντιους και βραχίονες με ελατήρια.
  • Εξωτερική τροφοδοσία τοποθετημένη σε κυτίο.
  • Σειρά αφαιρούμενων και αποστειρώσιμων χειρολαβών (x4 για κάθε προβολέα)Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
alkhstis kolokytha

Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Ανθρώπινο πρόσωπο και πρωτοβουλίες πρόληψης και ανακούφισης η άρτον και θεάματα;

Επόμενο άρθρο
Παρεμβάσεις του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων

Σε εξέλιξη διαδικασία αδειοδότησης μικρού υδροηλεκτρικού (ΜΥΗΕ) στη θέση Καλή Κώμη Αργιθέας