Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ: Η κοιλάδα του Αχελώου στα αζήτητα

.

 Θα περίμενε κανείς μετά και από πλήθος κολακευτικών δηλώσεων αξιωματούχων Ελλήνων και Ευρωπαίων για την κοιλάδα του Αχελώου ότι κάποιο ενδιαφέρον θα έδειχνε η διαπεριφερειακή συνεργασία για την ανάπτυξη της.

Μετά την αισιόδοξη συνάντηση των Δημάρχων Αγράφων, Αμφιλοχίας και Αργιθέας στο Χαλκιόπουλο τον Μάρτη του ‘18 και τις εξαγγελίες για σύντομα αναμενόμενη διαπεριφερειακή συνάντηση και συνεργασία μείναμε με τη χαρά που έγινε όνειρο θερινής νύχτας. Θα περίμενα να ακούσω εξαγγελία οδικού δικτύου που να τρυπάει την Κανάλα, να διέρχεται από τις εσχατιές  τις Αγραφιώτικης κοιλάδας που είναι το Νέο Αργύρι και τα Κέδρα και με οδική δικτύωση προς Βραγγιανά  Αργιθέας να ενωθούμε με Λίμνη Πλαστήρα.

Θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί. Σαν  πολλά δεν τα ζητάς; Απαντώ.

Έχεις συνηθίσει  στον ραγιαδισμό και στην απομόνωση αν είσαι κάτοικος των ακροτελεύτιων εσχατιών της κοιλάδας. Αν δεν είσαι κάτοικος και απολαμβάνεις τις ανέσεις κάποιων αστικών κέντρων, πρόσεξε: Να κοιταχτείς μήπως είσαι κυνικός ή ψυχρός και αδιάφορος που μας θέλεις στα αζήτητα.

Διαβάζω από το φύλλο της εφημερίδας “Συνείδηση” σελ.5 της 27-6-18.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ.

Απευθυνόμενος  στους καλόπιστους  κατοίκους της ξεχασμένης παραμεθορίου  περιοχής  τους λέω είμαστε οι παρίες της Ελλάδας γιατί μας βλέπουν ως παρωνυχίδες τεσσάρων περιφερειών ή για να σου τα κάνω λιανά θα έχεις ακούσει αυτό που λένε για τα ζωντανά τους οι συγκάτοικοί μας ΤΑ ΑΝΤΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

Να λοιπόν γιατί μας έχουν στα αζήτητα.

Είμαστε στο περιθώριο τεσσάρων Περιφερειών και μας θεωρούν αμελητέες ποσότητες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Συντάξεις Αυγούστου 2018: Από τις 30 Ιουλίου οι πληρωμές

Next Article

Παρουσίαση βιβλίου στα Κουμπουριανά

Related Posts