Δημήτρης Παπακώστας: Το “Λόμπυ Βραγκιανών” τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο

Δημήτρης Παπακώστας: Το "Λόμπυ Βραγκιανών" τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο

Δημήτρης Παπακώστας: Το “Λόμπυ Βραγκιανών ” τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο

Τα ορεινά Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας, το έχουμε τονίσει επανειλημμένα, είναι μια δυναμική Κοινότητα άξιων και δημιουργικών ανθρώπων που διαπρέπουν – ο καθένας και καθεμία στον τομέα του – όπου και αν κινούνται, διατηρώντας άσβεστη την αγάπη και πατριωτική φλόγα στην καρδιά τους!

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, είναι ο εκ Βραγκιανών Αχελώου Γιάννης Παύλου Σελίμης.

Με πανεπιστημιακές σπουδές, μεταπτυχιακά και εμπειρία στα υψηλά κλιμάκια της Δημόσιας Διοίκησης.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, πατέρας ο ίδιος δύο παιδιών και με σύζυγο Δικαστικό λειτουργό του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τιμά τη γενέτειρα Πατρίδα η ανέλιξη του και το αξίωμα που κατέχει μέσω της αξιοσύνης του και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του του εργατικού Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Δημήτρης Παπακώστας: Το "Λόμπυ Βραγκιανών" τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο

Προχθές, συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο – στο περιθώριο επαφής του Περιφερειάρχη Αττικής.

Συνομίλησε εγκάρδια με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και είμαστε σίγουροι ότι τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βραγκιανών, τον Άγιο Δημήτριο, την Παναγία Επισκοπή στην κοιλάδα Αχελώου ποταμού…!

Ας γνωρίζουν, φίλοι και …. ανταγωνιστές, ότι το “Λόμπυ Βραγκιανών” απανταχού της Ελλάδας και Πλανήτη, είναι πανταχού παρών με παρεμβατικότητα και φωνή!

Από Καθηγητές Πανεπιστημίου – Δικαστικούς – Αξιωματικούς Στρατού και ΕΛΑΣ – Πιλότους Πολεμικής Αεροπορίας (Φάντομ) – Ιεράρχες – Γιατρούς – Νομικούς – Εκπαιδευτικούς – Επιχειρηματίες – Τεχνίτες – Οικονομολόγους κ.α.

Ας το έχουν υπόψη τους στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην Λάρισα και Αθήνα!!!

Δημήτρης Παπακώστας /22-4-2021

Δημήτρης Παπακώστας: Το "Λόμπυ Βραγκιανών" τα σέβη του στον Μακαριώτατο κκ Ιερώνυμο
Total
0
Shares