Δημήτρης Παπακώστας: Παράσταση σε Commision EE – Αναφορά για άνιση μεταχείριση από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας

Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Παράσταση σε Commision EE – Αναφορά για άνιση μεταχείριση από Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας

Η «Πατριωτική Εναλλακτική Αργιθεατών – Π.Εν.Α», δια του Συντονιστή της Δημήτρη Κ. Παπακώστα, Νομικού Αθήνας και επί 25 έτη Αιρετού Αυτοδιοίκησης Αχελώου – Αργιθέας – ΤΕΔΚ Καρδίτσας (Δήμαρχος – πρόεδρος ΔΣ – ΚΣ) πιστός στη δέσμευση μας προς τα παιδιά, τους μικρούς μαθητές των ορεινών κοινοτήτων: Ρογκίων – θεσσαλικών Βραγκιανών – Αργυρίου / Καταφυλλίου / Μάραθου, τους κτηνοτρόφους και ηλικιωμένους της απόμακρης πατρίδας μας, πραγματοποιήσαμε σήμερα 28/9/22 παράσταση στην ελληνική Αντιπροσωπεία της Κομισιόν ΕΕ στην Αθήνα, Λ. Βασ. Σοφίας αρ 2, για το μείζον ζωτικό θέμα της άνισης μεταχείρισης – άδικης κατανομής πόρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωτευόντως και τα Κεντρικά Υπουργεία κατά δεύτερο λόγο, σε βάρος των Ορεινών Μειονεκτικών Περιοχών που φθίνουν δημογραφικά και φτωχοποιούνται.

^ Για διάθεση αφειδώς πιστώσεων από ΠΔΕ Θεσσαλίας για Ελασσόνα – Μαγνησία – Αστικά κέντρα.
^ Για μη επίσκεψη Ηγετικών στελεχών Θεσσαλίας σε κοινότητες Αχελώου – Παραμεγδόβιες.

• Μας ενημέρωσε πληρέστατα και με ευγένεια Στέλεχος του Γραφείου της Commission για την διαδικασία κατάθεσης Αναφορών – Καταγγελιών για κακή και αυθαίρετη διαχείριση ευρωπαϊκών πόρων σε ευθεία αντίθεση στις Συνθήκες ΕΕ (ΣΛ ΕΕ άρθρα: 174 επ) σε συνδυασμό με Σύνταγμα – άρθρο 101 Παρ 4.
—————
•• Έχουμε τονίσει: Η Διαμαρτυρία, η Διεκδίκηση δίκαιων πολιτικών από «Ηγεσία Λάρισας» είναι πρώτιστα καθήκον των Αιρετών του Δήμου Αργιθέας, του ΔΣ, των δυο παρατάξεων.
Είναι Αποστολή, χρέος των Βουλευτών Ν Καρδίτσας, των αιρετών ΠΣ Θεσσαλίας.

* Έως τώρα όλοι διστάζουν να … εναντιωθούν στην μονοκρατορία, στις αδικίες, να ορθώσουν ανάστημα υπέρ των παιδιών που μετακινούνται καθημερινά σε λασπόδρομους σε κεντρικό σχολικό δρόμο που συνδέει Θεσσαλία με Ευρυτανία, με Αιτωλία.

^Για 6 και 5 χλμ αντίστοιχα στα Ρόγκια Βραγκιανών και Αργύρι – όρια.
^ Για μια μεταλλική γέφυρα στα Ρογκάκια Ιτάμου κλπ κλπ
^Για Β Μάραθο – Αετοχώρι – ΙΜ Σπηλιώτισσας.
^Σήραγγες 5 Αδέλφια – Στέγαστρο Μ Σκάλα Ανθηρού.
———-
Καλή τη πίστει δίνουμε τελευταία προθεσμία έως Αγίου Δημητρίου, 26-10-22, σε τοπικούς αιρετούς – περιφέρειας – Βουλής για παρέμβαση δική τους προς αποκατάσταση των χρόνιων αδικιών και τήρηση ρητών υποσχέσεων για άσφαλτο στα Ρόγκια.

•Βουλή 2012 – πρακτικά Επιτροπής Ορεινών: Τότε Αντιπεριφερειάρχης, μελέτη και φάκελος έτοιμα προ καιρού.
•Ήδη έχουν ενημερωθεί: Μαξίμου και Γραφείο Υπουργού Υποδομών.

Εν αναμονή, λοιπόν …

27 Οκτωβρίου: τα σπουδαία !!!

@ Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας και λίγη υπομονή !

Το μέλλον τους ανήκει …

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣTotal
0
Shares