Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημήτρης Παπακώστας: Κρίσιμη ενημερωτική συνάντηση στα Θεσσαλικά Βραγκιανά – σύγχρονο κτίριο Γυμνασίου

imerida vragiana axeloou 2

Δημήτρης Παπακώστας: Κρίσιμη ενημερωτική συνάντηση στα Θεσσαλικά Βραγκιανά – σύγχρονο κτίριο Γυμνασίου

Μια κρίσιμη και χρήσιμη ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιείται από ώρα 12 και είναι σε εξέλιξη στα Θεσσαλικά Βραγκιανά – σύγχρονο κτίριο Γυμνασίου.

Η Δημοτική Αρχή και στελέχη της Τερνα οργάνωσαν μια αναγκαία σύσκεψη όπου θα δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις για τον χώρο που θα επηρεαστεί από τη νέα λίμνη που θα σχηματιστεί , ποια σπίτια – κτήματα κα θα κατακλυστούν ή θα απομακρυνθούν για λόγους ασφαλείας.

Σίγουρα θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις και όλες είναι απόλυτα σεβαστές !

Έχουμε τονίσει ότι είναι η μεγαλύτερη επένδυση όλων των εποχών στην περιοχή νότιας Πινδου , στην κοιλάδα Αχελώου ποταμού – όπου σε μικρή απόσταση είναι το ημιτελές φράγμα Συκιάς ( εκτελέστηκαν εργασίες περί 70%) , το άλλο Υδροηλεκτρικό της Δαφνοζωναρας μετά τη γέφυρα Καταφυλλίου (7,5 mw) και Πλατανιά Αργυρίου (mw 6,5) των Τερνα ΑΕ και ΕΝΕΛ Ελλάς ΑΕ .

Ήδη το ΠΣ Θεσσαλίας ενέκρινε την υπόψη ΜΠΕ (13-5-22) και αναμένεται η σχετική απόφαση του ΔΣ Αργιθέας .

Θα ακολουθήσει διάλογος και διαπραγμάτευση για ανταποδοτικά έργα .

^ Αρνητικά ψήφισαν : ΔΣ Γ Καραϊσκάκη Άρτας και ΠΣ Ηπείρου.

@ Οι γνωμοδοτήσεις δεν είναι καθοριστικές , απλά λαμβάνονται υπόψη από κρατικές αρχές και σίγουρα η συναίνεση τοπικών κοινωνιών και ΟΤΑ βοηθούν στην εξέλιξη .

Παρόντες: Ο Δήμαρχος Ανδρέας Β Στεργίου και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Γ Καραγεώργος.

Διακρίνονται στις φωτογραφίες : Ο τ ΔΣ Μιχάλης Κόνιαρης – Ο τ Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσιακαλος ,ο Παύλος Μπαμπάτσικος και πάνω από 70 δημότες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν.

* Η παρουσίαση έγινε από τον Μηχανικό Περιβάλλοντος Ηρακλή Καλλιώρα μαζί με ειδική επιστήμονα της εταιρίας .

Μέσω Βιντεοπροβολέα ( προτζέκτορα) η παρουσίαση γίνεται κατανοητή και εύληπτη.

Αναμένουμε αναλυτικότερο δελτίο τύπου ώστε να ενημερωθούν και όσοι δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στη σημερινή Ημερίδα .

Δημήτρης Παπακώστας

Φωτογραφίες: Κώστας Ευ. Καρανίκας

imerida vragiana axeloou 1 imerida vragiana axeloou 3




Total
0
Shares
Previous Article
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 22.04 έως και 26.04.2024 για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 15.04 έως και 19.04.2024 για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 22.01 έως και 26.01.2024 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 28.08 έως και 01.09 για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 16 έως και 20 Ιανουαρίου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας από 09.01 έως 13.01.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 22.08 έως και 26.08.2022 - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας από 18.07 έως και 22.07.2022

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά από 02.06 έως και 24.06.2022

Next Article
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 19.03 έως και 22.03.2024 για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 21.08 έως και 25.08.2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από 28 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων από 20.06 έως και 24.06.2022

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…