Δημήτρης Παπακώστας: Η Δημόσια Δήλωση Κώστα Καραμανλή έχει ιδιαίτερη Πολιτική αξία!

Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Μετά από πολύ καιρό ο πρώην πρωθυπουργός(2004-2009) Κώστας Καραμανλής τοποθετείται δημόσια και με μια πλήρη και τεκμηριωμένη Δήλωση του , απαντά στο άρθρο του Κώστα Σημίτη ( Πρωθυπουργός 1996-2004) για το Ελσίνκι και τις αξιώσεις της Τουρκίας σε βάρος των Εθνικών Δικαίων.

Οι δύο Πολιτικοί άνοιξαν έναν Διάλογο υψηλού επιπέδου και αξίζουν τα γραπτά τους να διαβαστούν και να μελετηθούν από όλους!

Με την υπεύθυνη και ώριμη Απάντηση του ο Κώστας Καραμανλής γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό τις θέσεις της Κυβέρνησης του για τα ΕλληνοΤουρκικά και ΕυρωΤουρκικά ζητήματα ( Υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ).

Στο ίδιο επίπεδο κινείται ,από την πλευρά του και ο Κ.Σημίτης.

Η Παρέμβαση Καραμανλή αλλάζει θεαματικά την ατζέντα της επικαιρότητας και της τρέχουσας πολιτικής ,που βολοδέρνει μεταξύ…..” αθλιότητας Μένιου” και  “τρομοφοβίας…. lockdown και Αστυνομικής επιβολής”….

Τα Κόμματα, η Κυβέρνηση ,οι Υπουργοί οφείλουν να σοβαρευτούν ,να εργαστούν για την πρόοδο των Ελλήνων ,τις νέες Μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η Χώρα και η Νέα Γενιά , για την προστασία των Εθνικών Δικαίων της Ελλάδας!

Η Πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε να την ασκούν…. μαθητευόμενοι τεχνοκράτες και….δήθεν επα’ί’οντες….

Ή να σέρνεται στα σκοτεινά κέντρα του ζόφου και της σκανδαλολογίας…

Μόνη εναλλακτική η αλήθεια,η  πολύπλευρη  ενημέρωση και η ενεργός συμμετοχή των Πολιτών!

” Το Έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί Εθνικό ο,τι είναι Αληθές”!-διδαξε ο Εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός!

Σημίτης και Καραμανλής κυβέρνησαν τον Τόπο επί 13 χρόνια και μπορούν και σήμερα να προσφέρουν πολλά στην Ελλάδα και την Δημοκρατία!

Επίσης και  άλλοι που υπηρέτησαν ευδοκίμως τον Κοινοβουλευτικό μας Σύστημα.

Με ώριμο υπεύθυνο λόγο ο καθένας τους , λειτουργούν ως υψηλά παραδείγματα Πολιτικής και Δημοκρατικού Διαλόγου….

Μην ξεχνάμε ότι στις ΗΠΑ υπερψηφίστηκε ένας 78χρονος ως Νέος Πρόεδρος γιατί οι πολίτες πίστεψαν στις Ιδέες,το Πρόγραμμα του ,χωρίς ηλικιακά κριτήρια ή άλλες δοξασίες…

Με μόνη πίστη ,το καλό της Πατρίδας και το Μέλλον των παιδιών τους!

Δημήτρης Παπακώστας/8-4-21.

Αιρετός ΤΑ Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας 1991-2019
Total
0
Shares