Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημήτρης Παπακώστας: Ευχάριστες εκπλήξεις από ΔΤΕ και Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας !!!

kagela gefira Kali Komi

Δημήτρης Παπακώστας: Ευχάριστες εκπλήξεις από ΔΤΕ και Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας !!!

Σε συνέχεια της καλής συνεργασίας με Τεχνικές Υπηρεσίες λαμβάνουμε ευχάριστες ειδήσεις και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Κ Νούσιος αρχίζει – έστω και λίγο αργά – να ‘βάζει’ σειρά στην πολύπαθη Δνση Τεχνικών Έργων Καρδίτσας, εμπιστευόμενος νέα στελέχη που δείχνουν όρεξη , ενδιαφέρον και εργατικότητα.

Χρωστάει βέβαια επίσκεψη στον δήμο και νότια χωριά Αχελώου ( έχει απο 22/8/20)…

^ Η βελτίωση της οδικής ασφαλείας στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αργιθέας των 372.000 στεμμάτων έκτασης , τα στηθαία , η σήμανση και τα πλέγματα αποτελούν βασικά σημαντικά έργα που δικαιούνται οι Αργιθεάτες.

• Μικρά μεν αλλά λίαν χρηστικά !

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα νέα έργα : Μεταλλικά κιγκλιδώματα στις δυο (2) γέφυρες κοινότητας Καλής Κώμης.

Σημειωτέον ότι ο δρόμος απο Ρέμα Πετρωτού έως Κ Κώμη – Ελληνικά είναι στενός και δύσκολος. Χρειάζονται παρεμβάσεις ασφαλείας και φυσικά ασφαλτόστρωση έως Βαλκάνο Τρικάλων για σύνδεση με γείτονες.

•• Σύντομα αναμένεται η εγκατάσταση εργολάβου για τοποθέτηση σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Δυτ Αργιθέας.

^ Ελπίζουμε και από Γέφυρα Κοράκου έως Μάραθο [ ιδίως 3ο κ 4ο χλμ : επικίνδυνη στένωση/καθίζηση] Βραγκιανά – Αργύρι.

Θα μπορούσε συμπράξει και δημοτική αρχή μέσω ανταποδοτικών (Φράγμα Αυλακίου).

Ευχαριστούμε αποστολέα για ενημέρωση και που φωτογραφίες (δεν ξέρουμε αν θέλει τη δημοσιοποίηση ονόματος), εκτιμούμε την καλή διάθεση για ενημέρωση των δημοτών.


Καλημέρα σας,
Σας στέλνω τις πρώτες φωτογραφίες από την τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων σε δύο γέφυρες της Τ.Κ. Καληκώμης του Δήμου Αργιθέας.
Είναι προγραμματισμένη, τις επόμενες μέρες, η εγκατάσταση του εργολάβου για την τοποθέτηση της σήμανσης και των στηθαίων στην περιοχή της Δυτικής Αργιθέας..
Σας ευχαριστώ πολύ
kagela gefira Kali Komi 2

Δημήτρης Παπακώστας 25 Ιουλίου 23

Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...
Total
0
Shares
Previous Article
pirkagia Afisa

Περιφέρεια Θεσσαλίας/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές σήμερα Τετάρτη στις Π.Ε. Λάρισας και Μαγνησίας

Next Article
Εκδήλωση τιμής, μνήμης και δόξας για τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα

Νικόλαος Πλαστήρας: «Ο βίος και η Πολιτεία ενός μεγάλου Άνδρα»

Related Posts