Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιστολή Διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό για αδικία Β Μάραθου Αχελώου -χωματόδρομο επαρχ. οδού 9

Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Επιστολή Διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό για αδικία Β Μάραθου Αχελώου -χωματόδρομο επαρχ. οδού 9

Από την πιο όμορφη συνοικία της Αργιθέας , το … μπαλκόνι στην κοιλάδα Αχελωου- με τα πετρόκτιστα σπίτια μέσα στο πράσινο τοπίο , τα δροσερά νερά κ το πλούσιο οξυγόνο , τον Β Μάραθο εκφράστηκαν τα έντονα δίκαια παράπονα των δημοτών για την άδικη μεταχείριση που επιφύλαξε η Περιφ. αρχή Θεσσαλίας , η οποία …ξέχασε να περιλάβει και το τρίτο ανολοκλήρωτο οδικό τμήμα « Β Μάραθο – Αετοχωρι» μόλις 7 χλμ , της επαρχιακής οδού 9 που θα συνδέσει με σύγχρονο δρόμο την Αρτα , τα χωριά Αχελωου κ Ευρυτανίας με την Ι. Μ Σπηλιωτισσας , στο πρόσφατο αίτημα προς Υπ Υποδομών ( συνολ ποσού 19 εκατ ευρώ).

Ήδη υπάρχουν δυο εργολαβίες στα τμήματα έως Λίμνη Στεφανιαδας – ασφαλτοστρώθηκαν 2 χλμ & έως Αετοχωρι- εταιρία ανάδοχος ΤΕΚ ΑΕ  ( συνολ. Ποσού 7 εκατ από πιστώσεις 2016-2018 με παρεμβάσεις της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Βραντζα).

• Υπογράφει την επιστολή ο ενεργός Πατριώτης Γιώργος Οικονόμου
(στέλεχος ΟΤΕ επι χρόνια ) και τονίζει στον Πρωθυπουργό μεταξύ άλλων: « Παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αδικία , να πάψει η λάσπη να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κ προσκυνητές της Παναγίας μας , να ενωθούν τα χωριά της Ανατολικής με κεντρικό δρόμο… να μην ακούμε τα δικαιολογημένα πειράγματα των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ …εμείς που στηρίξαμε κ στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία , τους τοπικούς Βουλευτές και Αιρετούς ..,,».

•• Συνημμένα και οι δυο πρότερες επιστολές προς ΚΑ Καραμανλή και Πολιτικούς Νομού μας & Δημ Αρχή .

@ Με την διαμαρτυρία του αυτή ο συμπολίτης μας δειχνει το δρόμο του αγώνα , της διεκδίκησης !

Ελπίζουμε και με τη συνδρομή του Μητροπολίτη μας κκ Τιμοθέου θα υπάρξει σύντομα νέα τελική χρηματοδότηση για ολοκλήρωση της σημαντικής οδού 9 από Συκιά – Κοράκου έως Β Μάραθο – Αετοχωρι -λίμνη – Σπηλιωτισσα .
Γνωρίζουν το αίτημα και ο Καρδιτσιωτης Υπουργός Κ Τσιάρας και όλοι οι Βουλευτές μας . Φυσικά και ο Περιφ)ρχης Κ Αγοραστός .

Αξιέπαινη η κίνηση του φίλου  Γ Οικονόμου , στυλοβάτη της όμορφης συνοικίας του Β Μάραθου Αχελώου .

Δημήτρης Παπακωστας

H Επιστολή Διαμαρτυρίας




Total
0
Shares
Previous Article
ktimatologio Live

Ψηφιακά ραντεβού και στο Κτηματολόγιο – Σε λειτουργία το myKtimatologioLive

Next Article
Papastergiou ergazomenoi kep

Ζητήματα υπαλλήλων ΚΕΠ στη συνάντηση Παπαστεργίου – Ομοσπονδίας Εργαζομένων

Related Posts