Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμητρα/Απόλλων: Στον Ολυμπιακό ο Θ. Τάμπος

Δήμητρα/Απόλλων: Στον Ολυμπιακό ο Θ. Τάμπος – 22/8 η έναρξη του Παιδικού

Συνεχίζει τη προσφιλή της συνήθεια η Δήμητρα/Απόλλων να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και να ανοίγει το δρόμο σε παιδιά των τμημάτων της ώστε να δοκιμάσουν την ποδοσφαιρική τους τύχη σε υψηλό επίπεδο, μέσα από συστηματική δουλειά και εκπαίδευση των αθλητών της.

Έτσι λοιπόν ένας ακόμη αθλητής της Ακαδημίας επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Πρόκειται για τον Τάμπο Αθανάσιο που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος με μεγάλη έφεση τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο οργανωτικό παιχνίδι. Ο Θάνος αγωνιζόταν στο δεύτερο Παιδικό τμήμα της Δήμητρας και ήταν από τα βασικά στελέχη της ΕΠΣ Τρικάλων που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα. Διακρίνεται για την εργατικότητα, την αφοσίωση και την πειθαρχία στο παιχνίδι του και μετά τους Καρακώστα (ΟΣΦΠ), Τσιαχματιώτη (ΑΕΚ) είναι ο τρίτος αθλητής του συγκεκριμένου τμήματος (έπεται και συνέχεια) που θα προσπαθήσει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων εύχεται στο Θάνο κάθε επιτυχία και πάνω απ’ όλα να είναι υγιής.

thanos tampos 1

Τη Δευτέρα 22/8 και ώρα 18:00 θα ξεκινήσει την προετοιμασία το Παιδικό τμήμα με προπονητές τους Α. Γκαραγκάνη, Ν. Γιαγιάκο και Λ. Πάτρα. Επίσης η Δήμητρα/Απόλλων εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή Κοθρά Κωνσταντίνο που είχε σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του μετά από ατύχημα.




Total
0
Shares
Previous Article

Ληστεία σε βάρος 23χρονης στη Λάρισα

Next Article

Από 16-31 Αυγούστου οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου Δ. Πύλης