Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ: Kαλό ποδόσφαιρο – εμπειρίες – πολλές πρωτιές στο 2ο “ΜΕΤΕΩΡΑ CUP”

.

Από 27 εως  30/6 στο “SALONICA CUP” 

Με οκτώ τμήματα συμμετείχε η Ακαδημία Δήμητρα Απόλλων από 21 εως 24/6 στο 2ο τουρνουά “ ΜΕΤΕΩΡΑ CUP 2018” που διοράνωσε γνωστή αθλητική εταιρία σε συνεργασία με  την ΑΕ ΜΕΤΕΩΡΑ στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας και με τη συμμετοχή  πολλών ακαδημιών απ ολη την ελλάδα και κυρλθως απ την Αθήνα .

Η Δήμητρα Απόλλων κατέκτησε την  1η θέση στο εφηβικό (2000-01-02) , στο παιδικο (2003) στο προπαιδικό (2005) στα τζούνιορ (2007) , την Τρίτη θέση με το δεύτερο γρουπ παιδικού(2004) και των προτζουνιορ  (2009) ενώ τα τμήματα με γεννηθέντες 2006 και 2007-08 είχαν πολύ καλή παρουσία  και γενικ΄΄α αυτο που προέχει πάνω απ όλα είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι , οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που αποκομίζουν οι αθλητές , οι γονείς και οι προπονητές με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή τους. Αξίζει να σημειωθεί οτι σ’αυτο το τουρνουά και στον τελικό του εφιβικού το κύπελλο τους πρωταθλητή το πήρε ο Αθ. Γαντζούλας ο οποίος έπαιξε το “τελευταίο” του παιχνίδι με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας , μετα απο 12 χρόνια προσφοράς ,  αφου οι σπουδές  του (μάλλον στην Αθήνα) θα τον αναγκάσουν να φύγει απο τα Τρίκαλα. Επίσης στα γήπεδα της Καλαμπάκας βρέθηκε και συνομίλησε με τους προπονητές τηε Δλημητρας ο άσσος του Ολυμπιακού  Κώστας Φορτούνης αφού είχε ολιγοήμερη άδεια απ τις προπονήσεις και βρέθηκε για λίγο στην αγαπημένη του πόλη.

Επίσης η οικογένεια της Ακαδημίας εύχεται ταχεία ανάρωση στους ποδοσφαιριστές Καρακώστας θ και Γριζανίτη Β που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του  τουρνουά , ευχαριστεί τους πρώην αθλητές της (Τάμπο – Καλτσά 0 Τσαχμακιώτη –Παπαδάκο) για τη συμμετοχή και την προσφορά τους στους αγώνες και τέκος συγχαίρει την  “SOCCER LINK” και ΑΕ ΜΕΤΕΩΡΑ για την διοργάνωση του 2ου  “METEΩΡΑ CUP”

H Ακαδημία ποδοσφαίρου Δήμητρα Απόλλων θα κλείσει τη φετινή σεζόν με τη συμμετοχή της στο  14ο   “SALONICA CUP” από 27 εώς 30 Ιουνίου όπου θα πάρει μέρος με τα εξείς τρία τμήματα : Παιδικό – Παμπαιδικό Α – Παμπαιδικό Β σε ένα τουρνουά  με πολύ δυνατούς αντιπάλους από Ελλάδα και εξωτερικό, ενω η διαμονή των αθλητών θα γίνει στο HOTEL “ΝΕΦΕΛΗ” στο Πανόραμα.

Κλίνοντας η Δήμητρα Απόλλων ανακοινώνει ότι η έναρξη της νέας σεζόν θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.

dimitra apolon meteora cup 1

dimitra apolon meteora cup 2

dimitra apolon meteora cup 3

dimitra apolon meteora cup 4

dimitra apolon meteora cup 5

dimitra apolon meteora cup 6

dimitra apolon meteora cup 7 1




Total
0
Shares
Previous Article

Μία ακόμη κερδοφόρα χρήση σημείωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Next Article

Ξεκινούν την Τετάρτη οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τους Αγίους Αναργύρους!

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…