Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι

ekav Mouzak1

Δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι

Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον Δ/ντη ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι 

Στο Μουζάκι βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Σταμνάς με κλιμάκιο συνεργατών, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη, τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι.

 Αρχικά συναντήθηκαν στο δημαρχείο, όπου παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Πούπη, του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Παπακώστα και του διοικητικού υπαλλήλου του ΚΥ Μουζακίου Κώστα Σκρέτα, συζήτησαν για τη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι, μετά και από το αίτημα που έστειλε ο Δήμαρχος στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου καθώς και στο ίδιον τον Διευθυντή κ. Σταμνά, τονίζοντας την αναγκαιότητα δημιουργίας τομέα ΕΚΑΒ.

 Στη συνέχεια έκαναν αυτοψία στο κτίριο όπου στεγαζόταν η πρώην αρχαιολογική υπηρεσία στο Μουζάκι, καθώς πρόταση του Δημάρχου είναι να στεγαστεί ο τομέας ΕΚΑΒ στο συγκεκριμένο κτίριο, αφού γίνουν πρώτα οι κατάλληλες εργασίες.

 Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, τόνισε:

«Η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο μας είναι επιτακτική ανάγκη. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε καταθέσει το αίτημά μας στον Πρόεδρο και στον Διοικητή του ΕΚΑΒ, ο οποίος επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και πραγματοποιήσαμε τη σημερινή μας συνάντηση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιτευχθεί η δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ, γιατί έτσι θα καλύψουμε 24 ώρες το 24ωρο τις ανάγκες που υπάρχουν στα χωριά του Δήμου μας, καθώς και στην απομακρυσμένη περιοχή της Αργιθέας».

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Διοικητής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Σταμνάς, δήλωσε:

«Έπειτα από αίτημα του Δημάρχου, συζητήσαμε το θέμα της δημιουργίας τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι. Ως ΕΚΑΒ, έχουμε μια βάση εδώ και εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του να γίνει τομέας, που σημαίνει 24ωρη κάλυψη του Κέντρου Υγείας Μουζακίου από πληρώματα του ΕΚΑΒ. Κάναμε και αυτοψία στον χώρο που μας παραχωρεί ο Δήμος και βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό, έχοντας τη δέσμευση του Δημάρχου ότι θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ο κατάλληλος για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ».

Κλείνοντας την επίσκεψη του στο Μουζάκι ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, όπου διαπίστωσε από κοντά την εύρυθμη λειτουργία του.




Total
0
Shares
Previous Article
osfp

Βατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό με Ντιναμό Τιφλίδας ή Νέφτσι Μπακού

Next Article
xiliemark11

Σοκάρει διεθνής πρώην άσος του Παναθηναϊκού - Αποσύρεται στα 29

Related Posts