Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμαρχος Μουζακίου: «Αγωνιζόμαστε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές του «Ιανού»

Δήμαρχος Μουζακίου: «Αγωνιζόμαστε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές του «Ιανού»

Δήμαρχος Μουζακίου: «Αγωνιζόμαστε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές του «Ιανού»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TV10 και στην εκπομπή «Ορθά – Κοφτά», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Στέφανος Μπαντόλας, έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης.

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, ο κ.Στάθης, μίλησε μεταξύ άλλων για τις αποκαταστάσεις από το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού» και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται, για τον ορεινό όγκο του Δήμου Μουζακίου και την κυρίως την Τοπική Κοινότητα της Οξυάς, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τη θεομηνία και πρέπει και εκεί να γίνουν σημαντικά έργα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους.

Επιπλέον, μίλησε για την εξαιρετική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, από την ημέρα που μεταφέρθηκε στην Μαθητική Εστία Μουζακίου, μετά την μερική πτώση του παλιού κτιρίου από τον «Ιανό», καθώς και το οικόπεδο το οποίο θα στεγάσει το νέο ΚΥ Μουζακίου, με την ανέγερσή του να είναι θέμα χρόνου.

Τέλος, αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφτηκε τον Δήμο Μουζακίου και το Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καραϊσκάκεια 2021».

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη στο video που ακολουθεί:




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΝΚΑ

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την ανάθεση υπηρεσιών

Next Article
paidikoi stathmoi nipiagogeia

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Μουζακίου & Αγναντερού για το Σχολικό Έτος 2021-2022

Related Posts