Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημ. Παπακώστας: Ομόφωνο «ΟΧΙ» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα 33 αιολικά πάρκα Τρικάλων !!!

Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Ομόφωνο «ΟΧΙ» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα 33 αιολικά πάρκα Τρικάλων !!!

Δηλώνει τώρα… οικολογίζουσα η Νεοδημοκρατική πλειοψηφία του ΠΣ Θεσσαλίας, ψαρεύοντας σε… θολά νερά ψήφους από ακτιβιστές και αριστερά σχήματα …

Γράφει ο Δημήτρης Παπακώστας*

«Φαραωνικό έργο» χαρακτήρισε ο κ. Αγοραστός στο ΠΣ Θεσσαλίας την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα χωριά Ασπροποτάμου Τρικάλων, …αρνητικό για την Ανάπτυξη των ορεινών που ερημώνουν λόγω της πολιτικής εγκατάλειψης από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας και για την εκτατική κτηνοτροφία …

Υποκριτικά δείχνει δήθεν ενδιαφέρον για τους κτηνοτρόφους, ενώ αφήνει επί 10 χρόνια τους ορεινούς κτηνοτρόφους των θεσσαλικών Βραγκιανών και χωριών Αχελώου να ταλαιπωρούνται σε άθλιους χωματόδρομους μεταφέροντας το γάλα καθημερινά σε λασπόδρομους (Ρόγκια και Αργύρι – Καταφύλλι).

Όπως και οι μικροί μαθητές κάθε μέρα για τα σχολεία τους …

Ενώ ψήφισε η πλειοψηφία και η παράταξη του υπέρ των αιολικών του Τυμπάνου, υπέρ των φραγμάτων κλπ τώρα σήκωσε …την «πράσινη σημαία» των αντί – ΑΠΕ έργων, κόντρα στην κεντρική πολιτική της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΝΔ που προωθεί, ως οφείλει, την αειφορική ανάπτυξη καθαρής ενέργειας σε μια δυστοπική συγκυρία για την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας.

Ενώ το ΠΣ Ηπείρου και ο έμπειρος – εργατικός Αλέκος Καχριμάνης για έργα ΑΠΕ Μετσόβου έχουν άλλη, πιο ισορροπημένη θέση.

Η μονοκρατορική αντίληψη της «Λαρισοκεντρικής Αρχής» πνέει τα λοίσθια… το καθεστώς των τριών συναπτών θητειών ώρα να επανεξεταστεί τόσο από ενεργούς Θεσσαλούς όσο και από κεντρικά των κομμάτων.

Η Θεσσαλία έχει ανάγκη από νέα ηγεσία που θα προχωρήσει τα μεγάλα έργα: υδροηλεκτρικό Μεσοχώρας – της Συκιάς – του Μουζακίου.

Μια πολιτική δίκαιης ισότιμης κατανομής πόρων.

Με νομό Καρδίτσας ισότιμο με αυτόν της Λάρισας – Τρικάλων …όχι ουραγό μονίμως.

°Σημειώνουμε: οι περιφερειακές εκλογές θα γίνουν μήνες μετά τις βουλευτικές …

Ο νοών νοείτω !

^Η πρόσκληση για επιτόπια αυτοψία του περιφερειάρχη στα Ρόγκια παραμένει ….

*Θεσσαλικά Βραγκιανά 23-8-22
Δημήτρης Παπακώστας
Αιρετός ΤΑ 25 έτη
Συντονιστής «Πατριωτικής Εναλλακτικής Αργιθεατών Θεσσαλών»

https://www.ilektrav.gr/perivalon/omofono-ochi-apo-tin-perifereia-thessalias-sta-33-aiolika-parka/




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΕΙΑ 2022» - Δήμος Μουζακίου: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022 - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δήμος Μουζακίου: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2022»

Next Article
Λάρισα: «Αυγουστιάτικη βραδιά με μουσικές περιπλανήσεις» την Πέμπτη 25 Αυγούστου

Λάρισα: «Αυγουστιάτικη βραδιά με μουσικές περιπλανήσεις» την Πέμπτη 25 Αυγούστου