Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Υποψηφιότητας Λάμπρου Τσιβόλα

Δημότισσες και δημότες της Αργιθέας

  Στις περασμένες δημοτικές εκλογές μας δώσατε με συντριπτική πλειοψηφία την εντολή να στηρίξουμε το Δήμο στα πόδια του.

  Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο. Χωρίς να σκεφτούμε χρόνο και κόπο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παλέψαμε να δώσουμε υπόσταση σε έναν Δήμο που μόνον κατ’ όνομα υπήρχε, και παράλληλα δώσαμε και δίνουμε τον καθημερινό αγώνα, ώστε να είμαστε παρόντες στις άμεσες ανάγκες των δημοτών. Δεν σας υποσχεθήκαμε θαύματα, αλλά αντίθετα να σας μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας, κάτι που το εφαρμόσαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας.

  Αξιοποιώντας στο έπακρο τη γνώση και την εμπειρία των εργαζομένων και τιμώντας το συμβόλαιο μαζί σας, καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε το Δήμο, να τον κάνουμε λειτουργικό και ικανό να σχεδιάζει μακρόπνοα προγράμματα, ανεβάζοντας κατακόρυφα την αποδοτικότητα των υπηρεσιών μας.

  Όλα αυτά με φιλοτιμία, με συνέπεια και χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να παρουσιαζόμαστε ως σωτήρες και χωρίς να πουλάμε εντυπώσεις. Λειτουργήσαμε με ουσία, με μέτρο και αποτέλεσμα. Δώσαμε τον αγώνα των πιεστικών αναγκών του Αργιθεάτη και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ανοίξαμε δρόμο για μια Αργιθέα βιώσιμη, με προοπτική ανάπτυξης. Με ένα Δήμο-εργαλείο σε αυτή την πορεία, που να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και ταυτόχρονα συνεργατικός.

Επιμένουμε στο έργο και αφήνουμε τα λόγια για άλλους, όπως τα αφήσαμε και στη διάρκεια της θητείας μας. Κρατώντας χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας το διάλογο και τα επιχειρήματα και όχι τις φανταχτερές και εφήμερες κινήσεις. Επιλέξαμε και στην προεκλογική περίοδο, που για κάποιους όψιμους πατριάρχες των εντυπώσεων ξεκίνησε πολύ νωρίς, να μείνουμε στη δουλειά που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Να μιλάμε καθημερινά με τη γλώσσα που καταλαβαίνουν όλοι και σέβεται τον Αργιθεάτη και την Αργιθέα: έργα και όχι λόγια.

Πατριώτες – πολίτες της γενέθλιας γης μας της Αργιθέας

  Ερχόμαστε τώρα, λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου να ζητήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας.

  Το μεγάλο στοίχημα της επόμενης θητείας είναι να ξεφύγουμε οριστικά από το φαύλο κύκλο των προβλημάτων επιβίωσης και να δημιουργήσουμε ένα άλλο μέλλον για την περιοχή μας, σε συνεργασία και με ένωση των δυνάμεων όμορων δήμων. Η συμμετοχή μας στο «Δίκτυο πόλεων με Λίμνες», η πρωτοβουλία μας για σύσταση του «Δικτύου Δήμων Πίνδου» καθώς και άλλες συμμετοχές και συνεργασίες του δήμου μας με Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα αποσκοπούν στην κάλυψη αυτής της αναγκαιότητας.

  Η ψήφος σας στις εκλογές του Μαΐου θα καθορίσει εάν ο δήμος θα συνεχίσει την σύγχρονη ανοδική πορεία του ή θα επιστρέψει στις παλιές, «καλές» εποχές για κάποιους αλλά όχι για την Αργιθέα.

  Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε το ίδιο σκληρά και αποτελεσματικά για τον ορεινό  Δήμο μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε όλο το χρόνο κοντά σας και κοντά στα προβλήματα.

Σύντομα, τις επόμενες βδομάδες, θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το έργο μας μέχρι τώρα και τον προγραμματισμό μας για την επόμενη τετραετία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και απομυθοποιώντας τους όποιους σωτήρες της Αργιθέας.

Η ΕΛΠΙΔΑ για τον τόπο γράφεται με έργο, όραμα, στόχο, εντιμότητα και πολλή δουλειά για τους δημότες.

Λάμπρος Γ. Τσιβόλας

Δήμαρχος  Αργιθέας και Υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2019


logo epimenoume Argithea




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣ Καρδίτσας

Θεσσαλικό ντέρμπι με Ερμή για τον ΑΣΚαρδίτσας

Next Article

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ: «Περί σκανδάλων»