Δήλωση Υποψηφιότητας Δημήτριου Ευαγγελογιάννη ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας

evagelogioannis Onned Karditsas

Δήλωση Υποψηφιότητας Δημήτριου Ευαγγελογιάννη ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, οι εκλογές της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, κατέθεσε στις 12 Νοεμβρίου 2022,  ο Δημήτριος Ευαγγελογιάννης .

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος πρόεδρος, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη της ΟΝΝΕΔ,

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στην πόλη της Καρδίτσας, μετά το πέρας των σπουδών μου, εντάχθηκα στην οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας.

Η απόφαση να λάβω μέρος στις εκλογές, ελήφθη στο 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα, όπου συμμετείχα ενεργά και εκλέχθηκε πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου, καθώς και νεολαίοι από το νομό μας, στα όργανα της οργάνωσης.

Όντας λοιπόν, ένας νέος άνθρωπος που ζει στην πόλη του, διεκδικώ την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας. Και επιδιώκω, η επόμενη μέρα να βρει την τοπική οργάνωση, ανοιχτή στην κοινωνία.

Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, αλλά και εθελοντικές.
Οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες και τους νέους, τις ιδέες και τα οράματα της παράταξής μας.

Οφείλουμε να εργαστούμε για τη γενιά μας. Μια γενιά που ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Και να αγωνιστούμε, για μια ΟΝΝΕΔ χρήσιμη στον τόπο μας. Την ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Ευαγγελογιάννης

Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας
Total
0
Shares