Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας 

Τάσος Τσιαπλές: Να αποσυρθεί η άθλια ρύθμιση της κυβέρνησης για εργασία έως τα 74 έτη Τάσος Τσιαπλές: Να αποσυρθεί η αντισυνδικαλιστική ρύθμιση της κυβέρνησης για τις απεργίες σε Περιφέρειες και Δήμους - Η αντισεισμική θωράκιση επιτακτική ανάγκη - Τάσος Τσιαπλές: Άμεσες λύσεις στα προβλήματα της δημόσιας παιδιατρικής περίθαλψης στη Θεσσαλία - Το νέο ΕΣΠΑ και το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης» είναι κλεμμένα χρήματα του εργαζόμενου λαού που προορίζονται για τους καπιταλιστές - Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ - Ενεργειακές κοινότητες, όχημα ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της ενέργειας

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΜ-ΠΣΕΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο με τίτλο «Δημοτική Αστυνομία, Φορείς Λαϊκών Αγορών, Απλούστευση διαδικασιών μεταξύ Ο.Τ.Α. και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών» στο άρθρο 81, έχει «στριμώξει» ρύθμιση για  τη στελέχωση των θέσεων Προϊσταμένων των Αυτοτελών Τμημάτων Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α. των Περιφερειών από απόστρατους αξιωματικούς, που ανακαλούνται στην ενεργό υπηρεσία, απαξιώνοντας εκπαιδευμένους (σχολή ΠΣΕΑ, κλπ) με πολύτιμη πολυετή εμπειρία στα σχετικά αντικείμενα και εξειδίκευση εργαζόμενους που στελεχώνουν τα Αυτοτελή Τμήματα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ των Περιφερειών.

Ως Λαική Συσπείρωση, διαφωνούμε πλήρως με την επαναφορά παλαιότερων καθεστώτων που επιδιώκει το Υπουργείο Εσωτερικών με τη στρατικοποίηση των θέσεων ευθύνης των Υπηρεσιών ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα αυτή η απαράδεκτη αναχρονιστική νομοθετική ρύθμιση.

Η κυβέρνηση αντι να προωθεί τέτοιες αναχρονιστικές αλλαγές, που αποσκοπούν και στο «βόλεμα» κάποιων ημέτερων, να προχωρήσει άμεσα στην αντιμετώπιση της τραγικής υποστελέχωσης των περιφερειών με προσλήψεις μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού και στην χορήγηση του απαραίτητου σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα Αυτοτελή Τμήματα των Π.ΑΜ. – Π.Σ.Ε.Α. των Περιφερειών.

18.11.2022
Total
0
Shares