Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

maravas ekloges niki 2023

Δήλωση του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας «Πρώτα ο άνθρωπος» και μένα προσωπικά, χαρίζοντας μας μια μεγάλη εκλογική νίκη και μια νέα θητεία στο Δήμο Πύλης.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση και διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος όλων των δημοτών, άσχετα αν με ψήφισαν ή όχι. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο Πύλης, ένα δήμο ανθρώπινο, αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο, όπου θα χαιρόμαστε να ζούμε όλοι, εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους και όλες και σας είμαι ευγνώμων.

Με τιμή

Κώστας Μαράβας

Δήμαρχος Πύλης

maravas panigismoi ekloges 2023 1
Total
0
Shares
Previous Article
Αλαλούμ Περιφερειαρχών και Κυβέρνησης για «Έργα Αχελώου» - Η Θεσσαλία τελικά χρειάζεται «πανάκριβα» φράγματα ή πεταμένα λεφτά όσα έχουν δαπανηθεί ως τώρα; - Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας, η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα δώσουν σύγχρονη λύση; - Στη Θεσσαλία Λίαν αμφίρροπη η μάχη: οι Θεσσαλοί μπορούν να εκλέξουν Νέα Περιφερειάρχη με ελευθερία χωρίς 'άνωθεν' εντολές! _ Ποιά τα αποτελέσματα εργολαβίας για ασφάλεια στα προφράγματα Συκιάς Αργιθέας; - Προς Υπουργείo Εσωτερικών: Προτάσεις για τροποποίηση ν. 4804/21 & 5043/23 ενόψει τοπικών εκλογών 8-10-23 Ο αλλοπρόσαλλος Καλλικράτης κατέκαψε τα Δερβενοχώρια… Το ΔΣ Αργιθέας να «σπάσει» την εσωστρέφεια: χρωστάει 7 παραστάσεις για διεκδίκηση αιτημάτων που έχουν βαλτώσει...

Θεσσαλία: Μήνυμα Ανανέωσης και Ελευθερίας από 'κεντρικά κομματικά επιτελεία' και πελατειασμό !

Next Article
tamieftires kalamakiou

Πέντε χρόνια από τα επίσημα εγκαίνια του νέου Ταμιευτήρα (τεχνητή λίμνη) Κάρλας

Related Posts