Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τον αγώνα του Σαββάτου στην Πάτρα

“Εμάς η έναρξη του δεύτερου γύρου μας βρήκε με μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Μια νίκη η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Μάλιστα μας ενημέρωσαν πως φτάσαμε τις 3 συνεχόμενες νίκες, ρεκόρ για την ομάδα των Τρικάλων στην μεγάλη κατηγορία. Ένα μικρό επίτευγμα που δείχνει την δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Τα ρεκόρ όμως δεν παίζουν μπάσκετ και έτσι το μόνο που έχουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα στο γήπεδο και να κοιτάξουμε τον δύσκολο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε αρχής γενομένης από το Σάββατο στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Απόλλωνας που θα συναντήσουμε θα είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα καθώς στο ρόστερ έχει προσθέσει 2 καινούργιους παίχτες και έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές στην δομή της ομάδας, στην τακτική και στον ενθουσιασμό. Όλα αυτά σε συνδυασμό ότι θα παίξουμε εκτός έδρας καθιστούν το παιχνίδι πολύ δύσκολο.

Για την ομάδα μου ο coach Καστρίτης προσπάθησε να “μαντέψει” την νέα φιλοσοφία του αντιπάλου και να μας προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι πνευματικά και σωματικά. Πάντα με αρχή την άμυνά μας θα παλέψουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ωριμότητας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη.

Τέλος σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος θα παίξει το μακρινό σουτ και ο έλεγχος των rebounds.

Στο γήπεδο της Περιβόλας και μπροστά στο μπασκετικό κοινό της Πάτρας, ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.”




Total
0
Shares
Previous Article

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) για το 2017

Next Article

Στην Πάτρα η αποστολή των Τρικάλων BC Aries