Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού για τον χαμό των γενναίων Ελλήνων στρατιωτικών

Kotsos giorgosΌλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε βαθιά θλίψη και oδύνη για τον άδικο χαμό τεσσάρων γενναίων αξιωματικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα!

Η χώρα συγκλονίστηκε στην είδηση της πτώσης ενός ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, διότι αυτή είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο των επιβαινόντων, Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή.

Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για τις οικογένειες των τεσσάρων επιφανών ανδρών και ανείπωτος ο θρήνος των παιδιών που έχασαν τους πατεράδες προστάτες τους!

Ιερό χρέος της Ελληνικής Πολιτείας είναι να σταθεί δίπλα τους και να τους στηρίξει όπως πρέπει, για να αντέξουν το ασήκωτο βάρος της απρόσμενης απώλειας των αγαπημένων τους!

Εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών στρατιωτικών που τίμησαν με μεγάλη γενναιότητα τον όρκο τους προς το Έθνος και την πατρίδα μας.

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στην επίσης γενναία Αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα, η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου.
Total
0
Shares