Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Βουλευτή ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού

Kotsos omilia Karditsas

Νικήτρια σήμερα είναι η δημοκρατία! Ασκώντας το συνταγματικό του δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και στον αρχηγό μας, το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα, πιο αισιόδοξη για τη χάραξη μιας νέας πορείας που θα επαναφέρει γρήγορα την πατρίδα μας στην κανονικότητα, στον δρόμο της προόδου και της πραγματικής ανάπτυξης.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τις χιλιάδες Καρδιτσιώτισσες και τους χιλιάδες Καρδιτσιώτες που με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν βουλευτή του Νομού μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που μαζικά στήριξαν με την ψήφο τους την απόφασή μου να αλλάξω αγωνιστικό μετερίζι κι’ απ’ την τοπική αυτοδιοίκηση να δίνω μάχες πλέον για τα δίκαια του Νομού μας στη Βουλή.

Δεσμεύομαι ότι δεν θα απογοητεύσω αυτόν τον κόσμο που ελπίζει σε ένα καλύτερο Αύριο, που ονειρεύεται μια διαφορετική Καρδίτσα, πρωταγωνίστρια και όχι ουραγό των εξελίξεων στη χώρα μας.

Ο αγώνας είναι κοινός και ξεκινάει από σήμερα κιόλας!

Θα είμαι πάντα έτοιμος να συζητήσω με κάθε πολίτη τις ανησυχίες και τα προβλήματά του με σκοπό να βρούμε και να διεκδικήσουμε λύσεις από την κεντρική εξουσία!

Αυτός ο ευλογημένος τόπος έχει όλα τα εχέγγυα να βγει άμεσα από το διαρκές τέλμα της υπανάπτυξης. Δικαιούται και αξίζει να κάνει μεγάλο άλμα στο μέλλον. Με ενότητα, ομοψυχία και στενή συνεργασία, είμαι βέβαιος ότι το όραμά μας σύντομα θα γίνει πραγματικότητα!




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras omilia athina 2

Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα

Next Article
Σ. Κουλοκτσής: Η νίκη της Κυριακής θα είναι εκκωφαντική

Δήλωση Σωτήρη Κουλοκτσή για το εκλογικό αποτέλεσμα