Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

maravas kostas pylh

Δήλωση του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

Ως Δήμαρχος Πύλης, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ικανοποίηση για την άφιξη και πάλι του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο στην περιοχή μας, λίγα μόλις χρόνια μετά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Πύλης.

Η άφιξη του Πρωθυπουργού και μάλιστα μέσα σε ιδιαίτερες και πολύ δύσκολες υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, πέρα από μια αδιαμφισβήτητη τιμή για όλο το νομό και τους κατοίκους του, σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον και την βούληση του ιδίου, στο να προχωρήσουν τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που είχαν εξαγγελθεί εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς παρέμεναν στις καλένδες, παρόλο που πολλές κυβερνήσεις είχαν δεσμευτεί ότι θα τα ολοκλήρωναν.

Το υδροηλεκτρικό φράγμα Μεσοχώρας

Ένα έργο πνοής πολυσύνθετο, περιβαλλοντικό, υδρευτικό, αρδευτικό και ενεργειακό, που θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη και λύσεις σε πολλά προβλήματα στο νομό, αποτελεί πάγια ανάγκη ολοκλήρωσης των κατοίκων του Δήμου Πύλης και όλου του νομού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή πολύ καλά το έργο, έχει το σθένος και την πολιτική βούληση να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει στους κατοίκους της Μεσοχώρας, στους δημότες του Δήμου Πύλης και σε όλους τους Τρικαλινούς επί Πρωθυπουργίας του, παραμερίζοντας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που είχαν προκύψει έως τώρα.

Τόσο εγώ, όσο και η Δημοτική μου παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε υπέρ της λειτουργίας του Υδροηλεκτρικού Φράγματος της Μεσοχώρας, ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Επιτακτική και πρωταρχική ανάγκη είναι και η κατασκευή του φράγματος της Πύλης, ενός επίσης μεγάλου έργου πνοής και ανάπτυξης για την περιοχή μας και τους κατοίκους της, τους οποίους έχω την τιμή να υπηρετώ.

Με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος και του χρέους, που έχουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, απέναντι στις επόμενες γενιές που ακολουθούν, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα το «εμείς» και όχι το «εγώ» και οφείλοντας την αμέριστη προστασία και τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, είμαι βέβαιος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορεί ο Δήμος Πύλης και εγώ προσωπικά, να είμαστε υπερήφανοι για την υλοποίηση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, του υδροηλεκτρικού φράγματος της Μεσοχώρας, κατόπιν της επισκέψεως του στην περιοχή.

Χαιρετίζω τον ερχομό του Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πύλη και στην Μεσοχώρα.

Χαιρετίζω το αποτέλεσμα της επίσκεψης και τα χρονοδιαγράμματα της λειτουργίας του Υδροηλεκτρικού Φράγματος Μεσοχώρας, προς όφελος των κατοίκων.

Κώστας Μαράβας Δήμαρχος Πύλης




Total
0
Shares
Previous Article
Καταβάλλονται σήμερα επίδομα 534 ευρώ και δώρο Χριστουγέννων

Καταβάλλονται σήμερα επίδομα 534 ευρώ και δώρο Χριστουγέννων

Next Article
karditsa ianos

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για το επίδομα βιοτικών αναγκών (600αρι) σε βοηθητικούς χώρους