Δήλωση της υποψ. Βουλευτή Χρυσούλας Κατσαβριά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Σεβόμαστε τη λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές. Άλλωστε, αυτό κάναμε πάντα σε όλη την ιστορική μας διαδρομή.

Το ισχυρό εκλογικό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τον καθιστά ως τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας.

Μετά από 4,5 χρόνια δύσκολης και δημιουργικής προσπάθειας, αφήνουμε μία σημαντική παρακαταθήκη. Η χώρα έχει πλέον ρυθμισμένο δημόσιο χρέος, είναι απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, παραδίδει εύρωστα τα δημόσια ταμεία, αρκετά μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας, εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης και τη γεωπολιτική της θέση αναβαθμισμένη.

Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής Αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία.

Θα τιμήσουμε το ρόλο μας με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και όσες και όσους, μέσα από την επιλογή τους αυτή, με στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Καρδίτσας που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία 4,5 χρόνια!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους προσωπικά. Συνεχίζουμε!


Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου
Total
0
Shares