Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση της Σοφίας Τόλια, Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Ο κόσμος απέδειξε ότι θέλει διαφορετικό τρόπο πολιτεύεσθαι».

Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο, στην οποία πρυτάνευσαν ο πολιτικός πολιτισμός, η δημοκρατία και η διάθεση ενότητας από όλους τους υποψηφίους, η Νέα Δημοκρατία την Κυριακή εξέλεξε Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκείνο που προέχει και πρέπει να τονιστεί, είναι η μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων μας στην εκλογική διαδικασία τόσο την πρώτη Κυριακή όσο και στον δεύτερο γύρο, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τη μεγάλη αυτή φιλελεύθερη παράταξη και αναγνωρίζει τις μάχες που έδωσε διαχρονικά και εξακολουθεί να δίνει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της πατρίδας και των πολιτών της. Είναι η ώρα η Νέα Δημοκρατία να ανταποκριθεί στον ιστορικό της ρόλο και στον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης διαθέτει τα εχέγγυα για να φέρει εις πέρας την αποστολή αυτή.

Ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και φίλους που εθελοντικά στάθηκαν δίπλα μας και επάνδρωσαν τα εκλογικά τμήματα σε όλη την περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας, τις τοπικές οργανώσεις, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, τον πρόεδρο της ΝΕΦΕ, και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας. Με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει μια νέα σελίδα στη Νέα Δημοκρατία, και στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι, με κοινό σκοπό και όραμα.

Τέλος, σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένη και ιδιαίτερη τιμή, μιας και από την αρχή, όταν ακόμη η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν συμπεριλαμβανόταν στα φαβορί για τη νίκη, συντάχθηκα μαζί του συνυπογράφοντας και την υποψηφιότητά του. Ο καθαρός λόγος του, τα πολιτικά του επιχειρήματα και ο σύγχρονος τρόπος του πολιτεύεσθαι με έπεισαν να τον ακολουθήσω στη μάχη αυτή. Και δεν διαψεύστηκα, αντιθέτως δικαιώθηκα.

Σοφία Τόλια

Δικηγόρος

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ

 




Total
0
Shares
Previous Article

Στην έκθεση AGROTICA θα συμμετάσχει ο Δήμος Μουζακίου

Next Article

Άρθρο του Π. Σιούφα για τον νέο αρχηγό της Ν.Δ.