Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Σωτήρη Κουλοκτσή για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σ. Κουλοκτσής: Η νίκη της Κυριακής θα είναι εκκωφαντική

 

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες που με στήριξαν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους χιλιάδες συμπολίτες που στήριξαν το κόμμα της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Καρδίτσας και της έδωσαν το υψηλό ποσοστό του 45%. Η επόμενη ημέρα για τη χώρα ξεκίνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, να κάνουν το καλύτερο για να βγούμε από τα αδιέξοδα στα οποία βρισκόμαστε.

Ακόμη θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου, για τον αγώνα που έδωσαν και βέβαια να συγχαρώ τους τρείς συναδέλφους της Ν.Δ. που εξελέγησαν όπως και τον συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι με αφορά θεωρώ ότι έδωσα ένα αγώνα έντιμο και ουσιαστικό, για τις αρχές της παράταξης και για τα προσωπικά μου πιστεύω με ήθος και αξιοπρέπεια. Θεωρώ ότι στον ελάχιστο χρόνο των  18 ημερών που είχα στη διάθεση μου, από τη στιγμή που πήρα το πράσινο φώς στις 19 Ιουνίου μέχρι να φτάσουμε στην Κυριακή των εκλογών, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου κάναμε πολλά. Καταφέραμε να πείσουμε χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έδειξαν σε εμάς την προτίμηση τους. Δυστυχώς δεν πείσαμε όσους θέλαμε για να φτάσουμε  στο στόχο μας. Ωστόσο η βούληση των πολιτών πλέον αποτυπώθηκε και είναι απολύτως σεβαστή.

Θέλω να επαναλάβω  τις θερμές ευχαριστίες μου προς τους χιλιάδες συμπολίτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Όπως τους διαβεβαίωσα και προεκλογικά θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους και θα μάχομαι για τα προβλήματα του τόπου μας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την πολύπλευρη στήριξη και την αφοσίωση τους. Τέλος θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τη σύζυγο μου, τα παιδιά μου, τους γονείς μου και τους άλλους στενούς συγγενείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια και με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη.

Σωτήρης Κουλοκτσής

Ιατρός καρδιολόγος

Υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας

Καρδίτσα, 8 Ιουλίου 2019

 




Total
0
Shares
Previous Article
Kotsos omilia Karditsas

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Βουλευτή ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού

Next Article
mixcanografiko

Μία εβδομάδα απομένει για την τελική υποβολή του Μηχανογραφικού