Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Σακελλαρίου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 

Προς την Πρόεδρο του Δ.Σ.

Κα Πρόεδρε,

Δηλώνω και γνωστοποιώ σε σας και στο Δημοτικό Συμβούλιο, την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την δημοτική παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», του Δημάρχου κ.Τσιαντή.

Ήδη, στη δημόσια γνωστοποίηση-κατάθεση της υποψηφιότητάς μου για το αξίωμα του Δημάρχου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα στις εκλογές του επόμενου έτους, λεπτομερώς αναφέρθηκα στους λόγους, που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Μετά τη θερινή περίοδο και σε λιγότερο από ένα δίμηνο από τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητάς μου, διαπιστώνω επιπλέον, την ανυπαρξία του πολιτικού ήθους και της πολιτικής αξιοπρέπειας στην παράταξη του Δημάρχου. Αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό μου από δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, ανικανότητα αξιωματούχων (αντιδημάρχων) να αντιμετωπίσουν τα στοιχειώδη της καθημερινότητας των δημοτών, εγκατάλειψη και αδιαφορία για τα πάντα, επικρατούν πλέον στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και η μοναδική παρουσία του επιθυμούντος την ισοβιότητα Δημάρχου, μετά των δορυφόρων του, ήταν στους χορούς των συλλόγων και στις περιορισμένου ακροατηρίου εκδηλώσεις του Δήμου.

Είμαι βέβαιος ότι η ακυβερνησία του Δήμου τους επόμενους μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές, θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση των υπηρεσιών προς τους δημότες και στη χαμηλή ποιότητα των όποιων έργων έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.

Σας διαβεβαιώ, ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου  θα προσπαθήσω να εμποδίσω, αν δεν καταφέρω να αποτρέψω, τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα, να καταστρέψουν ότι απέμεινε από υπηρεσίες και δράσεις για τους δημότες.-

Ωστόσο, μπροστά στην επερχόμενη δυστυχώς κατάρρευση της λειτουργίας του Δήμου, καλώ όλες και όλους που συμμετέχουμε στα δρώμενα του Δήμου μας και ιδιαίτερα τη νεολαία, να συμβάλουμε όλες και όλοι μαζί, η καθεμιά και ο καθένας ξεχωριστά, στο μέτρο της ευθύνης που μας αναλογεί, στο μεταβατικό αυτό διάστημα, στη διασφάλιση της στοιχειώδους λειτουργίας του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των δημοτών και να αποτρέψουμε φαινόμενα απαξίωσης και καταβαράθρωσης του κύρους, με το οποίο πρέπει να περιβάλλεται ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, τόσο σε επίπεδο Νομού, όσο και σε επίπεδο θεσμών της Πολιτείας.-

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώνεται η κατασκευή πεζοδρόμου στην Τ.Κ. Κρύας Βρύσης

Next Article

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στην Πύλη

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…