Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διευρυμένη κοινή Συνεδρίαση μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου

xardlaias tsioukis

Διευρυμένη κοινή Συνεδρίαση μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/7/2022 και ώρα 18:30′ διευρυμένη κοινή Συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. των Υπευθύνων Τομέων και Αναπληρωτών Τομέων της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου. Η συνεδρίαση διεξήχθη στο Μουζάκι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου “ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ”, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Χαρδαλιά Νίκου, των τοπικών Βουλευτών του Νομού Καρδίτσας, κ.Κωτσού Γεώργιου και κ. Σκόνδρας Ασημίνας.

Από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Τσιούκη Λάμπρο, αναλύθηκαν τα θέματα που αφορούν την λειτουργία των κομματικών Οργανώσεων, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα και την ομαλή λειτουργία καθώς και το έργο που επιτελείτε.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρδαλιάς που επί σειρά ετών αγωνίστηκε σκληρά, κυρίως στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανέλυσε τις δυσκολίες που πέρασε η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός, αλλά φυσικά και το τιτάνιο έργο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει το κύρος και την οικονομία της πατρίδας όρθια σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο.

Ανέλυσε τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Εξήρε των ρόλο και την προσφορά των κομματικών Οργανώσεων στην στήριξη του κυβερνητικού έργου.

Από τα νέα του καθήκοντα ως Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, ενημέρωσε τα κομματικά στελέχη για εθνικά θέματα, τη διεθνή ασφάλεια της χώρας και τα ελληνοτουρκικά.

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι δυο βουλευτές του Νομού, αναφέρθηκαν στο ρόλο και την προσφορά των κομματικών Οργανώσεων, στο έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και την επίλυση πολλών χρόνιων ζητημάτων της χώρας και του Νομού μας.

Τοποθετήσεις έκαναν οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. και αρκετά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, αταλάντευτα, με πίστη και αποφασιστικότητα να στηρίζουμε τις θέσεις, το έργο και το προγράμμα της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, και είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε νέες μεγάλες νίκες στις επικείμενες Εθνικές εκλογές, αλλά και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τσιούκης Λάμπρος




Total
0
Shares
Previous Article
voulgaroi pirosvestes thessalia 2

Δεκαέξι Βούλγαροι Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα στη Λάρισα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Next Article
protomi raxovitsa

Γρηγόριος Ραχωβίτσας... Χάθηκε στην Κύπρο μαχόμενος στον «ΑΤΤΙΛΑ»: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ»!!!