Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διεθνής Πιστοποίηση Kosher για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

theoni evraiki koinotita

Διεθνής Πιστοποίηση Kosher για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Έλαβε το «διαβατήριο εξαγωγών» της Εβραϊκής κοινότητας

 Ένα 100% ελληνικό brand με διεθνή χαρακτήρα! Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο απέκτησε την πιστοποίηση Kosher, απαραίτητη προϋπόθεση κατανάλωσης τροφίμων από μεγάλη μερίδα του Εβραϊκού πληθυσμού αλλά και επιθυμητή πιστοποίηση για εκατοντάδες χιλιάδες απλούς καταναλωτές κυρίως σε Η.Π.Α. αλλά και Ρωσία, Γαλλία και Νότια Αφρική. Ακολουθώντας το ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ΘΕΟΝΗ υποδέχτηκε τον ραβίνο Eliezer Wolff, Av Beth Din στις εγκαταστάσεις του στη Βατσουνιά του νομού Καρδίτσας, ο οποίος ανέλαβε την εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής προκειμένου να επαληθεύσει ότι το ΘΕΟΝΗ ακολουθεί τα πρότυπα και πληροί όλες τις προδιαγραφές για την εν λόγω πιστοποίηση.

 Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ αποτελεί ήδη ένα εδραιωμένο brand σε πολλαπλά σημεία πώλησης ανά τον κόσμο με την εξαγωγική του δραστηριότητα και το δίκτυο πωλήσεων να διευρύνονται με ταχείς ρυθμούς. Αποτελώντας έναν δυνατό παράγοντα στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, το ΘΕΟΝΗ ξεχωρίζει για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

 Η κατάκτηση του Kosher Certificate ενισχύει τη διεθνή παρουσία που σημειώνει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.

theoni ergostasio mesatheoni banner logo




Total
0
Shares
Previous Article
asklipeia run

Ασκληπιεία #en_drasei: Μέσα στη φύση οι εκδηλώσεις στον Δ. Τρικκαίων για τον καρκίνο του πνεύμονα

Next Article
Αποτελέσματα ελέγχων Rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Δευτέρα 8/11 – Καταγράφηκαν 205 θετικά κρούσματα covid-19