Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διεθνή Βραβεία απέσπασε η ταινία “Nostos” του Σκηνοθέτη Παύλου Βησσαρίου

Διεθνή Βραβεία απέσπασε η ταινία "Nostos" του Σκηνοθέτη Παύλου Βησσαρίου

Διεθνή Βραβεία για την Μικρού Μήκους Ταινία “Nostos”

Η Πρεμιέρα θα γίνει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Βραβείο καλύτερης Ηθοποιού στο Λος Άντζελες για τη Βασιλική Μακρή

Βραβείο καλύτερου Σκηνοθέτη στο Λονδίνο για τον Παύλο Βησσαρίου

Διεθνή Βραβεία απέσπασε η κοινωνική Μικρού Μήκους ταινία “Nostos” του Σκηνοθέτη Παύλου Βησσαρίου με πρωταγωνιστές τους Ηθοποιούς Βασιλική Μακρή και Λεωνίδα Αργυρόπουλο σε Μουσική Λουκά Θάνου, τιμώντας την Πόλη μας.

Μια πολύ μεγάλη διάκριση απέσπασε η Ηθοποιός Βασιλική Μακρή στο “Los Angeles Actors Awards” κερδίζοντας το Βραβείο καλύτερης Ηθοποιού “Best Actress” για την συγκλονιστική ερμηνεία της.

Βραβείο Σκηνοθεσίας για τον Παύλο Βησσαρίου στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ “London Best Director Awards.

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο ” Best Drama Short Film” στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης.

Συνεχίζεται το Παγκόσμιο Κινηματογραφικό ταξίδι της ταινίας “Nostos” σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Ευρώπη και Ασία, αποσπώντας μεγάλες διακρίσεις και Βραβεία ως επίσημη επιλογή (Official Selection) στα Κινηματογραφικά Διεθνή Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Χόλυγουντ- Καλιφόρνιας- Ινδίας- Ρώμης-Σλοβακίας, ως (Finalist) στα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ Νέας Υόρκης – Λος Άντζελες – Πετρούπολης – Λισαβόνας- Σουηδίας και Ασία.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι μια παραγωγή του Θεάτρου Όψεις και η μεγάλη πλειοψηφία των συντελεστών είναι Καρδιτσιώτες, που ζούνε και δημιουργούν στην Πόλη μας από επιλογή και όχι από ανάγκη.

Η επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα θα γίνει στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Θεσσαλονίκης, (Tisff) που λόγω της πανδημίας του Covid – 19 πραγματοποιείται ηλεκτρονικά για φέτος και όχι σε Κινηματογραφικές αίθουσες. Μπορεί να μην συναντηθούμε μπροστά από το ίδιο stage αλλά μπορούμε να το παρακολουθήσουμε μέσα από τις “Μίνι Οθόνες” μας!. Θα προβληθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα: 16:20 μαζί με άλλες ταινίες στην πλατφόρμα www.e-dimitria.gr

Η ταινία «Νόστος, αποτυπώνει την αγωνία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μια ομάδα προσφύγων εγκαταλείπουν την πατρίδα τους προσπαθώντας με κάθε τρόπο να περάσουν διεθνή σύνορα χωρίς χαρτιά, αναζητώντας ασφάλεια. Ένα ταξίδι ελπίδας, που τους φέρνει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο με μια πραγματικότητα που δεν επέλεξαν. Ένα ταξίδι «ζωής και θανάτου.»

Στους Υποστηρικτικούς ρόλους της ταινίας συμμετέχουν τα μέλη του Δ.Ε. Θεάτρου Όψεις: Νάνσυ Καρρά – Βαγγέλης Γκαραβέλος – Κατερίνα Τασιοπούλου – Γιώργος Τσιώλης – Μαρία Τσιούμα – Ανδρέας Ζυγογιάννης – Άγγελος Πέτρου – Ελένη Μάλλιου – Μιχάλης Γονιδάκης –Παναγιώτης Πέτρου.

Τεχνικός Εξοπλισμός Φως & Γραφή: Θωμάς –Μανώλης Στεργιόπουλος.

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Βαλεράς

Μοντάζ: Βασίλης Στάθης

Κοστούμια:Ευγενία Βησσαρίου

Φωτογραφίες: Κώστας Κορκόντζελος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νικόλαος Κωτούλας

Βοηθός Δ.Φωτογραφίας: Γιώργος Κοκώτης.

nostos pavlos vissariou 1

nostos pavlos vissariou 2




Total
0
Shares
Previous Article
Επίσκεψη επιστημονικής ομάδας του ΠΘ στον Αλμυρό μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Επίσκεψη επιστημονικής ομάδας του ΠΘ στον Αλμυρό μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Next Article
Με τον υποδιοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ν. Δούκα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος

Με τον υποδιοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ν. Δούκα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος