Διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στον Βόλο και τα κλεμμένα γεωργικά μηχανήματα βρέθηκαν στην Μεσσήνη 


Διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στον Βόλο και τα κλεμμένα γεωργικά μηχανήματα βρέθηκαν στην Μεσσήνη 

«Έκθεση» γεωργικών μηχανημάτων έχει στηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στη Μεσσήνη, καθώς πρόκειται για προϊόντα κλοπών που δεν φαίνεται να έχουν δηλωθεί!

Τα μηχανήματα τα οποία έχουν κατασχεθεί μετά από έρευνες που έχουν κάνει κατά καιρούς οι αστυνομικοί, καθώς αυτοί που τα είχαν στην κατοχή τους δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πως βρέθηκαν στα χέρια τους. Οι αστυνομικοί έδωσαν στην δημοσιότητα την φωτογραφία τους και παρακαλούν όσους πολίτες αναγνωρίσουν κάποιο από τα αντικείμενα, να επικοινωνήσουν με το τμήμα ώστε να τους αποδοθεί.

Γκρέμισαν βιτρίνα και άρπαξαν είδη αξίας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα εμπορικό κατάστημα στο κέντρο του Βόλου από τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Οι δράστες γκρέμισαν την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης, άρπαξαν αντικείμενα που η αξία τους δεν έχουν προσδιοριστεί και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από κάμερες της περιοχής, στην προσπάθειά της να διαλευκάνει την κλοπή.


Total
4
Shares
Previous Article

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Ισχύει και για άλλους κωδικούς του 13033 πέραν του 6 

Next Article
Επιστρεπτέα 7: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια

Άνοιξε η πλατφόρμα για την Επιστρεπτέα 7, πότε θα δουν «χρήμα» οι δικαιούχοι 

Total
4
Share