Διενεργήθηκε εθελοντική Αιμοδοσία στο Μαυρομμάτι

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του σήμερα Τετάρτη 6-11-2019 διενήργησε τη δεύτερη προγραμματισμένη για το 2019 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις .

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την εποχή των ιώσεων ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και τη γύρω περιοχή, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , και κυρίως γυναίκες ,τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους .

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον προϊστάμενο και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας .
Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης

 

 

Total
0
Shares
Previous Article

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της κατασκευής της εισόδου της Καρδίτσας προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ

Next Article

Τρικαλινό μήνυμα υπέρ του δημόσιου θηλασμού


Total
0
Share