Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διευκρινήσεις για προμήθεια εξοπλισμού διαμερισμάτων/οικιών

Διευκρινήσεις στα πλαίσια της πρόσκλησης υποβολής προσφορών για προμήθεια εξοπλισμού διαμερισμάτων/οικιών στο πλαίσιο της προσωρινής στέγασης προσφύγων με αριθμ. Πρωτ. 479/22.08.2017

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Accommodation and Assistance to asylum seekers and relocation candidates in Karditsa» (αρ. σύμβασης GRC01/2017/0000000126), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ προτίθεται να προβεί στην προμήθεια οικιακού εξοπλισμού για τα διαμερίσματα.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του έργου θα πραγματοποιηθεί προμήθεια των ακόλουθων ομάδων ειδών: α) Ειδών επίπλωσης β) Ηλεκτρικών συσκευών γ) Ειδών κουζίνας δ) Λευκών ειδών ε) Άλλων ειδών οικίας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 17441,40 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Παρακάτω δίνονται κάποιες διευκρινήσεις όσον αφορά την επίπλωση των διαμερισμάτων:

Αναφορικά με τον Πίνακα 2: Ελάχιστες προδιαγραφές της παρούσας πρόσκλησης διευκρινίζεται ότι:

Στην ομάδα Α – Είδη επίπλωσης

  • Στην κατηγορία 1 (Σετ τραπεζαρίας με 4 καρέκλες) οι 4 καρέκλες διευκρινίζεται ότι είναι ίδιου υλικού με την τραπεζαρία όπως περιγράφεται στις ελάχιστες προδιαγραφές.
  • Στην κατηγορία 4 (Κρεβάτι Κουκέτα) δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα στην παρούσα κατηγορία.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Αναζήτηση κατοικίας για τη φιλοξενία αστέγου στην Καρδίτσα

Next Article

Ο Νομός Καρδίτσας ο «φτωχός συγγενής» της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Related Posts