Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Μουζακίου

dianomi trofimon dikedim

 Ο Δήμος Μουζακίου, μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ., ως μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, πραγματοποίησε με επιτυχία και χωρίς προβλήματα την 4η διανομή τροφίμων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στο Δήμο Μουζακίου για το τρέχον έτος και την 17η διανομή συνολικά από το 2017.

Η διανομή ολοκληρώθηκε και αφορούσε 415 αιτούντες –δικαιούχους και συνολικά 756 μέλη οικογενειών.

Περιελάμβανε 1 πακέτο τροφίμων (ελαιόλαδο, φασόλια, φακές, μέλι, πελτές, ρύζι, μακαρόνια, γάλα), 1 πακέτο βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, αφρόλουτρο, σαμπουάν, υγρό για πλύσιμο ρούχων, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων)και 1 πακέτο ευπαθών προϊόντων (κρέας χοιρινό, κρέας βόειο, φέτα, κασέρι).

 Στη διανομή των τροφίμων που έγινε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης με τους Αντιδημάρχους κ. Νίκο Πούπη, Ιωάννη Κουτσουγιάννη και Γιώργο Κανιούρα, ενημερώθηκε από τα στελέχη της Δομής Βοήθεια στο Σπίτι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. για τη νέα διαδικασία διανομής και την επίβλεψε προσωπικά.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κος. Φάνης Στάθης δήλωσε:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους υπαλλήλους που ασχολούνται με τη διαδικασία της διανομής, η οποία διαπιστώνω, εκτυλίσσεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Η καινοτομία σε σχέση με τις προηγούμενες διανομές, είναι ότι όλα τα προϊόντα που διανέμονται εδώ σήμερα, είναι συσκευασμένα κατά ομάδες εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των προϊόντων και η αλλαγή γίνεται αισθητή και από τους δημότες μας».

Η επόμενη διανομή θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο μήνες τη νέα χρονιά και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με νέο δελτίο τύπου και τηλεφωνικά για το χρόνο και τον τόπο.




Total
0
Shares
Previous Article
dentro111.1

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μουζάκι και έναρξη του "Τεχνόδρομου"

Next Article
kalana1

Κοιλάδα Αχελώου. Για 1η φορά αντάμωμα Ορειβατικών Συλλόγων στην Καλάνα Ορεινού Βάλτου