Διανομή κάδων κομποστοποίησης στο Δήμο Μουζακίου


Ο Δήμος Μουζακίου προωθώντας την οικιακή κομποστοποίηση με στόχο την ορθότερη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων θα διανείμει δωρεάν στους ενδιαφερόμενους δημότες τους πρώτους πενήντα κάδους οικιακής κομποστοποίησης.

Η διανομή των κάδων κομποστοποίησης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Μουζακίου με παράλληλη εκδήλωση εξιδεικευμένης ενημέρωσης για την ορθή χρήση τους, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα της κομποστοποίησης.

«Ο Δήμος μας σταθερός στην κατεύθυνση της ανακύκλωσης και μείωσης των απορριμμάτων προωθεί διαρκώς σχετικές δράσεις. Σ΄αυτό το πλαίσιο και με αρωγό την ΠΑΔΥΘ και το Πράσινο Ταμείο, προχωράει στην πρώτη δωρεάν διανομή οικιακών κάδων κομποστοποίησης και σύμφωνα με το σχεδιασμό θα ακολουθήσει και περαιτέρω διανομή κάδων στους ενδιαφερόμενους δημότες.
Καλούμε όλους τους δημότες μας, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας για έναν καθαρότερο Δήμο, αξιοποιώντας τη δυνατότητα της συγκεκριμένης δράσης, για οικιακή κομποστοποίηση και μείωση των οικιακών βιοδιασπώμενων απορριμμάτων που καταλήγουν στις χωματερές» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Γεώργιος Κωτσός.


Total
0
Shares
Previous Article

Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών: Ριζικές αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ

Next Article

Κοινό μήνυμα βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Total
0
Share