Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς σε σχολεία της Θεσσαλίας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς σε σχολεία της Θεσσαλίας

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από αστυνομικούς σε σχολεία της Θεσσαλίας

Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες, από αστυνομικούς, σε μαθητές σχολείων σε περιοχές της Θεσσαλίας

Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, την Πέμπτη, 28-09-2023, την Παρασκευή, 29-09-2023 και , Δευτέρα 2-10-2023, το πρωί, βρέθηκαν σε σχολεία -κατά περίπτωση- σε περιοχές της Λάρισας, της Μαγνησίας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες κυκλοφοριακού περιεχομένου σε μαθητές και γονείς.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών και γονέων σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, ιδιαίτερα κατά τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Πρόκειται για υλικό με όμορφα σχέδια, ποικιλία χρωμάτων και σύντομα συμβουλευτικά μηνύματα, κατάλληλο για αφομοίωση από τους μαθητές, ώστε να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται δίπλα σε μαθητές και γονείς.

astyn fylladia 1

astyn fylladia 2

astyn fylladia 3

astyn fylladia 4

astyn fylladia 5

astyn fylladia 6

astyn fylladia 7

astyn fylladia 8

astyn fylladia 9
Total
0
Shares