Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαμορφώθηκε νέος χώρος στάθμευσης στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Δ. Εμμανουήλ στην Καρδίτσα  

palaiologou1

Διαμορφώθηκε νέος χώρος στάθμευσης στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Δ. Εμμανουήλ στην Καρδίτσα

Ένας ακόμη δημοτικός χώρος αξιοποιείται προς όφελος των δημοτών

Μια ακόμη δημοτική έκταση η οποία επί χρόνια ήταν εγκαταλειμμένη, με αποτέλεσμα να  έχει μεταβληθεί σε χώρο ρύπανσης, αξιοποιεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας. Πρόκειται για την έκταση που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Παλαιολόγου και Δ. Εμμανουήλ, έκτασης περίπου δύο στρεμμάτων, η οποία σε ένα τμήμα της είναι δεντροφυτεμένη. Ο χώρος με ευθύνη του Δήμου Καρδίτσας, στο ακάλυπτο μέρος του καθαρίστηκε και διαμορφώθηκε με χαλίκι 3Α. Έτσι τώρα θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης από τους περιοίκους. Υπολογίζεται ότι δημιουργούνται περί τις 70 θέσεις στάθμευσης σε μια περιοχή που έχει πρόβλημα ελεύθερων χώρων και φυσικά χώρων στάθμευσης καθώς είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Στο χώρο των εργασιών βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους προγραμματισμού κ. Δ. Κουφόπουλο, πρασίνου κ. Σπύρο Κουρτεσιώτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θ. Θεοδωρόπουλο.  «Φροντίζουμε καθημερινά την πόλη μας. Σε όλους τους τομείς. Προχωρούμε τα μεγάλα έργα αλλά δεν αφήνουμε και την καθημερινότητα. Καθαριότητα, χώροι πρασίνου, μικρο-φθορές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, αντιμετωπίζονται καθημερινά. Και όλα αυτά σε μια στιγμή όπου λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξ αιτίας της πανδημίας, έχουμε μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό.

Ωστόσο με σωστή οργάνωση και συνεχή προσπάθεια κατά γενική ομολογία τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο συνδημότη μας γιατί η πόλη τα τελευταία χρόνια είχε μείνει πολύ πίσω σε όλους τους τομείς. Εμείς έχουμε πλέον το βαρύ φορτίο να πρέπει να καλύψουμε αυτό το τεράστιο έλλειμμα που παραλάβαμε αλλά και να δώσουμε μια ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική. Είναι βέβαιο πως με τη βοήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας θα το καταφέρουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

 

palaiologou1111

palaiologou1




Total
0
Shares
Previous Article
kaysonas1

Ο υδράργυρος θα «χτυπήσει κόκκινο» το Σαββατοκύριακο στο Μουζάκι

Next Article
seminaria

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ - Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού