Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαμαρτυρία – Καταγγελία

Ως άνθρωπος, ως γονέας, ως Ελένη Κωστοπούλου, καταγγέλω προσωπικά τις αντιαθλητικές, εξωφρενικές, απαράδεκτες ενέργειες και αποφάσεις του προέδρου της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας κ. Μανίκα Νικόλαο και του προπονητή της ΑΕ Μουζακίου Αργιθέας κ. Ταμπάκο Παναγιώτη.

Καταγγέλω την απαράδεκτη συμπεριφορά σας απέναντι σε έναν δικό σας παίχτη, σε ένα δικό σας παιδί (εάν ήταν κάποιος ξένος δε θα τολμούσατε να βγάλετε άχνα), σε έναν νέο που μεγάλωσε στην οικογένεια της ΑΕ Μουζακίου, που έδωσε την ψυχή του για την ομάδα, που χτύπησε, πόνεσε, χάρηκε, μα πάνω απ’ όλα που έδειξε σεβασμό προς όλους, ακόμα κι όταν τον φέρνατε στα όριά του. Και τι κάνατε; Τον ανταμείψατε με τον καλύτερο τρόπο, δεν του δώσατε το δελτίο του που ηθικά τουλάχιστον του άξιζε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!! Επειδή άκουσον άκουσον, ήθελε να παίξει μπάλα σε μία άλλη ομάδα -κάτι πολύ συνηθισμένο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο- τρομερό εεε; και μόνο που το σκέφτηκε, γι αυτό και τον τιμωρήσατε.

Κύριοι, νομίζετε ότι οι ομάδες και οι ακαδημίες είναι ιδιοκτησίες σας; Ότι τα παιδιά μας είναι ιδιοκτησίες σας; Κάνετε μεγάλο λάθος, δεν έχετε καταλάβει ότι ζούμε σε έναν μικρό τόπο που ακόμη ισχύουν οι ηθικές αξίες και κανόνες, κάτι που μάλλον εσείς ξεχάσατε και κάποια στιγμή να είστε σίγουροι πως θα απολογηθείτε για όλα αυτά.

Έχετε καταλάβει ποιό είναι το έργο σας; Ξέρετε ότι στέλνουμε τα παιδιά μας να μάθουν τι σημαίνει αθλητικό πνεύμα, πως να συνεργάζονται με τους συμπαίκτες τους, πως να δείχνουν σεβασμό προς τους μεγαλύτερους τους; Αλλά αυτό χρειάζεται να έχεις παιδεία, κάτι που εσείς μάλλον δεν γνωρίζεται.

Θα ήθελα να μάθω κύριοι έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας; κοιμάστε καλά τα βράδυα; Όταν τρέχατε να καταθέσετε κάποια δελτία άλλων παιδιών, σκεφτήκατε ότι εσείς με τις πράξεις σας στερήσατε από κάποιο άλλο παιδί τη δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο;

– Με ποιό δικαίωμα στερείται την ελεύθερη βούληση και επιλογή ενός νέου να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του;

Υπάρχει συμβούλιο κ. Μανίκα που αποφασίζει ο πρόεδρος από μόνος του; Χωρίς τη συγκατάθεση των υπολοίπων μελών του συμβουλίου; (Γιατί ενημερώθηκα από τα υπόλοιπα μέλη προσωπικά ότι ψηφίσανε να δοθεί το δελτίο σε όποιο παιδί το ζητήσει). Νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε; Μάλλον έχετε δίκιο, είστε Θεός !

Σας καταγγέλω γιατί θα αναγκάσετε τα παιδιά μας να μην έχουν εμπιστοσύνη σε καμία ομάδα και να φοβούνται ότι δεν θα μπορούν να πάρουν τα δελτία τους. Αυτό καταφέρατε. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Σας καταγγέλω γιατί ο κ. Ταμπάκος μου υποσχέθηκε προσωπικά ότι θα έδιναν το δελτίο στον ποδοσφαιριστή, αλλά στην πορεία μπήκαν πάλι κάποιοι όροι, όπως γινότανε και τους τελευταίους 4 μήνες. Μόνο όρους και ανταλλάγματα μου ζητούσατε. Πίκρα και οργή νοιώθω για εσάς κύριε. Γιατί κυριάρχησε ο εγωϊσμός σας απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο και απέναντι σε μένα προσωπικά.

Στον αθλητισμό, κύριοι, δεν πρέπει να υπάρχουν συμφέροντα και αντιπαλότητες, αλλά αυτά είναι μικρά γράμματα για εσάς.

Ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, κύριοι, κερδίζονται σιγά σιγά με τις πράξεις μας και με τα έργα μας και δεν τον απαιτούμε, ούτε τον ζητάμε με εκβιασμούς. Γιατί τότε είναι χαμένο το παιχνίδι, αλλά και αυτά είναι μικρά γράμματα για εσάς.

Ζητώ συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή γιατί έτυχε να είμαστε οικογενειακοί φίλοι και δεν μπόρεσα να σε προστατέψω αλλά δεν περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι.

Λυπάμαι που αναγκάστηκα και ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί σας κ. Μανίκα και κ. Ταμπάκο, γιατί τελικά δεν αξίζατε να σας δώσω τόση σημασία.

Εύχομαι και ελπίζω να μην ξαναβρεθεί κανένας άλλος νέος σε τέτοια κατάσταση.

ΕΛΕΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Βράντζα Παναγιώτα: Συντελεστής ΦΠΑ 24% για τα ζώντα παραγωγικά ζώα

Next Article

Συνάντηση του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού με τον εκπρόσωπο του Συμβουλίου της Ευρώπης Dr. Gezar Trutkowki