Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διάλογος σε τέσσερις ερωτήσεις με την Ασημίνα Σκόνδρα…

Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

Διάλογος σε τέσσερις ερωτήσεις με την Ασημίνα Σκόνδρα…

– Γιατί οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν ξανά την Νέα Δημοκρατία;

– Η μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την ενότητα της κοινωνίας. Η ρητορική μας ποτέ δεν προκαλούσε διχασμό και πόλωση. Οι πολιτικές μας ποτέ δεν απέβλεπαν σε αποκλεισμούς.

Για εμάς δεν περισσεύει κανείς.Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι μια λαϊκή παράταξη, με αξίες, σεβασμό στην πατρίδα, την κοινωνία και την οικογένεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως Πρόεδρος και Πρωθυπουργός, εφάρμοσε στην πράξη όλα τα παραπάνω. Όσα σχεδιάστηκαν και εξαγγέλθηκαν για την περίοδο 2019 – 2023 πραγματοποιήθηκαν. Ένα πολιτικό κόμμα που υλοποιεί το προεκλογικό του πρόγραμμα σχεδόν στο σύνολό του, είναι υπεύθυνο, σοβαρό και αξιόπιστο. Αυτό τοαποτέλεσμα αποτελεί ισχυρό επιχείρημα, για να εμπιστευθούν ξανά οι συμπολίτες μας, την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

– Είστε ευχαριστημένη από την αγροτική πολιτική της Κυβέρνησης;

– Η Ν.Δ. στηρίζει παραδοσιακά τον πρωτογενή τομέα. Οι παρεμβάσεις της τελευταίας τετραετίαςγια τους αγροκτηνοτρόφουςείναι σημαντικές. Από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο, την κάλυψη των αυξήσεων στα τιμολόγια αγροτικού ρεύματος σε ποσοστό 90%, την μόνιμη υπαγωγή ζωοτροφών και λιπασμάτων στον υπερμειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. 6%, την εξαίρεση των αγροτών από την καταβολή τέλους επιτηδεύματος, την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζομένους των αγροτικών επιχειρήσεων και την μείωση πολλών άλλων φόρων, αλλά και τα προγράμματα στήριξης για την εκπαίδευση, την ανανέωση του εξοπλισμού και βελτίωση των μεθόδων παραγωγής τους και πολλά άλλα μέτρα που ελήφθησαν. Είναι προφανές πως η Κυβέρνηση έσκυψε πάνω από τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, γιατί είναι κυρίαρχος παραγωγικός πυλώνας της χώρας.

Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένη, ωστόσο δεν σταμάτησα και δεν θα σταματήσω να ζητώ λύσεις σε ό,τι τους απασχολεί, μέχρι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

– Ποια θεωρείτε την σημαντικότερη στιγμή της πορείας σας ως Βουλευτής Καρδίτσας;

– Με το χέρι στην καρδιά θα σας πω, ότι είναι η βραδιά της καταστροφής από τον Ιανό,που με σημάδεψε και ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Η δυσκολία και το κατεπείγον της κατάστασης με οδήγησαν να αναλάβω συντονιστικό ρόλο, εξασφαλίζοντας άμεσα βοήθεια για την Περιφέρειά μου. Η ταχύτατη ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκείνη την νύχτα έσωσαν 680 συμπολίτες μας από τηνευρύτερη περιοχή των Καμινάδων Καρδίτσας.

Δεν μπορώ να ξεχάσω την λάσπη, το σκοτάδι και την αγωνία εκείνης της νύχτας, όπως δεν θα ξεχάσω και το συναίσθημα του να βοηθάς με κάθε δυνατό τρόπο, να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Και η προσπάθεια αυτή να στέφεται με επιτυχία.

– Τί θα θέλατε να πείτε στις Καρδιτσίωτισσες και στους Καρδιτσιώτες για την επαύριον της εκλογικής μάχης της 21ης Μαΐου;

– Ότι σταθερά ήμουν, είμαι και θα είμαι παρούσα. Με μαχητικότητα, δυναμισμό αλλά και ευαισθησία, στα προβλήματα, στις ανάγκες, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και τις λύπες τους. Αυτό έκανα από την αρχή και το συνεχίζω απρόσκοπτα όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και την τετραετία 2015 – 2019, που δεν κατείχα βουλευτική έδρα, διατήρησα γραφείο με ανοιχτή την πόρτα για τους συμπολίτες μου.

Η περιφέρεια μου είναι το σπίτι μου, έχω ζήσει, έχω εργαστεί, έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου στην Καρδίτσα και γνωρίζω κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και μάχομαι για αυτόν τον τόπο, ακούραστα και συνεχώς.

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και τα επόμενα χρόνια, με συνέπεια, σοβαρότητα, σταθερότητα και εντιμότητα.

Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα 

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 η  υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας: 

ΩΡΑ 18.00 ΒΑΘΥΛΑΚΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΝ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΩΡΑ 18.30 ΑΗΔΟΝΟΧΩΡΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜ. ΘΕΟΥ

ΩΡΑ 19.15 ΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΛ. ΦΛΩΡΟΓΟΥΛΑΣ

ΩΡΑ 20.00 ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΗΜ.  ΤΖΑΜΑΡΑ

ΩΡΑ 20.45 ΘΡΑΨΙΜΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΕΞ. ΤΣΙΓΓΙΝΟΣ


Πολιτικό Γραφείο

Καραϊσκάκη 10, 2ος όροφος

Τηλ: 24410 77590- 3

mail: asimina.skondra@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiaras drakotrypa periodeia 1

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει θετικά την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου 

Next Article
Συνεχίζεται η καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας-Καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας - Σε γενική επιφυλακή ο Δήμος Καρδίτσας για το κύμα κακοκαιρίας

Απάντηση στη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού σχολείου από την Δημοτική αρχή Καρδίτσας

Related Posts