Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διακοπή κυκλοφορίας & προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος»

Διακοπή κυκλοφορίας και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος» - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την ομαλή διέλευση τμημάτων ανεμογεννητριών από την Δευτέρα 24/10 - Διακοπή κυκλοφορίας & προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος»

Διακοπή κυκλοφορίας & προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διέλευση και μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών στη θέση «Τύμπανος»

ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :

Α) Από τα όρια εδαφικής αρμοδιότητας του Α.Τ. Μουζακίου στην Επαρχιακή Οδό Μουζακίου – Γόμφων έως τον εργοταξιακό χώρο της ΤΕΡΝΑ στο Μουζάκι.

Β) Από τα όρια εδαφικής αρμοδιότητας του Α.Τ. Μουζακίου στην Επαρχιακή Οδό Μουζακίου – Λαζαρίνας έως τον εργοταξιακό χώρο της ΤΕΡΝΑ στο Μουζάκι.

Γ) Από τον εργοταξιακό χώρο της ΤΕΡΝΑ στο Μουζάκι έως το υπό κατασκευή αιολικό πάρκο στην θέση «Τύμπανος» της Τ.Κ. Οξυάς.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ :

Α) Κατά την είσοδο των συρμών μεταφοράς ανεμογεννητριών στον εργοταξιακό χώρο της ΤΕΡΝΑ στο Μουζάκι.

Β) Κατά την έξοδο των συρμών μεταφοράς ανεμογεννητριών από τον εργοταξιακό χώρο της ΤΕΡΝΑ στο Μουζάκι και κίνηση με αντιδρόμηση μήκους 100 μέτρων περίπου προς το υπό κατασκευή αιολικό πάρκο στην θέση «Τύμπανος» της Τ.Κ. Οξυάς.

Οι ημερομηνίες, ο αριθμός των οχημάτων και τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν οι ανωτέρω διακοπές κυκλοφορίας και οι ρυθμίσεις κυκλοφορίας εμφαίνονται στον παρακάτω πίνακα :

anemogennhtries dromologia tympanos 1 anemogennhtries dromologia tympanos 2 anemogennhtries dromologia tympanos 3




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Σοφάδων: Σεμινάρια «ζωής» από το ΕΚΑΒ Καρδίτσας

Δήμος Σοφάδων: Σεμινάρια «ζωής» από το ΕΚΑΒ Καρδίτσας

Next Article
Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου - Δήμος Μουζακίου: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων τα βράδια στην κεντρική οδό Αντώνη Βασιλείου και στην οδό Πόντου στο Μουζάκι Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Related Posts

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…
Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…