Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαιτολογικό Γραφείο Σοφίας Κρομμύδα στην Πύλη Τρικάλων!

kromida mouzakinews

kromida 3

 Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Σοφία Κρομμύδα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και ζει μόνιμα στα Τρίκαλα. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος  Θεσσαλίας  (ΚΑΡΔΙΤΣΑ), από όπου και αποφοίτησε το 2015. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα «τις διατροφικές συνήθειες των εφήβων και τη σχέση τους με τη Μεσογειακή Διατροφή», όπου και αρίστευσε με βαθμό 10. Το έτος 2014 εκπόνησε την 6μηνη πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο Τρικάλων και έκτοτε παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια και ημερίδες διατροφής, όπου ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα πάνω στην επιστήμη της υγείας.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 διατηρεί το δικό της Διαιτολογικό Γραφείο στην Πύλη Τρικάλων, παρέχοντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Διατροφική εκτίμηση μέσω διαιτολογικού και ιατρικού ιστορικού
  • Σωματομετρήσεις (Ανάλυση σύστασης σώματος-υγρών-μυικής μάζας)
  • Διατροφική εκπαίδευση
  • Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών
  • Σχεδιασμός εξατομικευμένων διατολογίων σε:
  • Φυσιολογικές καταστάσεις
  • Παθολογικές καταστάσεις
  • Έγκυες-Θηλάζουσες
  • Αθλητές
  • Εμμηνόπαυση
  • Παιδιά και Εφήβους 

kromida 6

Η Φιλοσοφία του γραφείου εστιάζει στη Μεσογειακή  διατροφή αλλά και στην Αλλαγή του Τρόπου ζωής γενικότερα. Οι κατάλληλες επιλογές τροφίμων καθώς και η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους αποτελούν «ασπίδα» ενάντια στα χρόνια νοσήματα.

 Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο μαθαίνει πώς να τρέφεται σωστά και να διατηρεί το βάρος που έχασε ακόμη και   μετά το τέλος της διατροφικής του  παρακολούθησης! 

kromida 2

Ανάλυση Σύστασης Σώματος με τον αναλυτή Τanita MC-780MA

Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος κρίνεται απαραίτητη, αφού η σύσταση του σώματός μας εκτός από το ότι καθορίζει την εμφάνισή μας, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την υγεία μας.

Η μέτρηση αυτή περιλαμβάνει ανάλυση της σύστασης σώματος, τμηματική ανάλυση λίπους και μυικής μάζας του ατόμου για κάθε μέρος του σώματός του, καθώς και την ένδειξη των ιδανικών ποσοστών των τιμών αυτών. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε εξειδικευμένα διαιτολόγια που στοχεύουν στη μέγιστη απώλεια λίπους και ταυτόχρονα στην ελάχιστη απώλεια μυϊκής μάζας με  συνδυασμό πάντα και όπου αυτό είναι εφικτό τη φυσική δραστηριότητα.

kromida 6

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε συνεδρία ή κάποια σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλ Γραφείου: 24340 22040

Κινητό Τηλ: 698 0300 737

Email: sofiaeleni89@hotmail.com

Διεύθυνση Γραφείου: Άρτης 101, Πύλη Τρικάλων, έναντι συντριβανίου.

kromida 5

kromida 4

Sofia Kromida karta 800




Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Ο Δήμος Μουζακίου προσλαμβάνει προσωπικό για τον τομέα καθαριότητας σχολικών κτηρίων

Next Article
vilages dimarxos Mouzakiou Fanis Stathis

Οι Villagers of Greece, «αναλαμβάνουν δράση» στο Δήμο Μουζακίου