Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Ισχύει και για άλλους κωδικούς του 13033 πέραν του 6 

diadimotikes metakiniseis

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Ισχύει και για άλλους κωδικούς του 13033 πέραν του 6 

 Από σήμερα και μόνο για τα Σαββατοκύριακα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6 στο 13033. Ωστόσο, πέραν των διαδημοτικών μετακινήσεων υπάρχουν και άλλες μετακινήσεις που δεν υπάρχει χιλιομετρικό όριο. Για να ψωνίσει κάποιος σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να μετακινηθεί σε κάποιο κατάστημα κοντά στην οικία του και συγκεκριμένα έως δύο χιλιόμετρα από αυτή. Συνεπώς, συναντάμε το παράδοξο. Οι διαδημοτικές να επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα και όχι τις καθημερινές και σε αυτές να μην μπαίνει χιλιομετρικό όριο ενώ για ψώνια στο σούπερ μάρκετ να μπαίνει!

Παράλληλα οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό για τους εξής λόγους: Για επίσκεψη σε ιατρό ή φαρμακείο στέλνοντας τον κωδικό 1 με SMS στο 13033.

Για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο στέλνοντας τον κωδικό 4 με SMS στο 13033.

Για άσκηση με ποδήλατο ή με τα πόδια από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 21:00 στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033.

Για άσκηση/περίπατο οπουδήποτε εντός νομού, ασχέτως τρόπου μετακίνησης, μόνο τα Σαββατοκύριακα στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033. (Προϋπόθεση να βρίσκονται μαζί έως 3 άτομα ή μία οικογένεια).

Για επίσκεψη σε κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής οπουδήποτε εντός νομού για περιποίηση άκρων, στέλνοντας τον κωδικό 6 με SMS στο 13033.

 Για επίσκεψη σε κατάστημα λιανικής στέλνοντας με SMS με το ονοματεπώνυμο στο 13032.




Total
0
Shares
Previous Article
self test rapid

Self test: Η διάθεσή τους και η δήλωση του αποτελέσματος- Τι ισχύει για μαθητές

Next Article
mixanakia gazon

Διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα στον Βόλο και τα κλεμμένα γεωργικά μηχανήματα βρέθηκαν στην Μεσσήνη 

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…