Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ – Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού

seminaria

Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού μέσω διαδικτύου από τον ΣΘΕΒ

Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών τη Δευτέρα 25 και την Τετάρτη 27 Μαΐουώρες 17:00-21:00 με θέμα: «Διαχείριση και ενδυνάμωση προσωπικού» με μέγιστο αριθμός εκπαιδευομένων 15 άτομα. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της ηγεσίας σε καταστάσεις
κρίσης και ειδικών συνθηκών. Επιπλέον να αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης συναισθηματικών εγκλωβισμών και ενδυνάμωσης του προσωπικού τους ενώ θα είναι σε θέση να ασκήσουν τόσο ατομική παρακίνηση όσο και αποτελεσματική διοίκηση και καθοδήγηση. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους και στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και σε όσους διοικούν ομάδες και έχουν ενεργό ρόλο στην διαδικασία αξιολόγησής τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένος, full-time εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.




Total
0
Shares
Previous Article
palaiologou1

Διαμορφώθηκε νέος χώρος στάθμευσης στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Δ. Εμμανουήλ στην Καρδίτσα  

Next Article
kotsos boridis

Παρέμβαση Γ.Κωτσού σε Μ.Βορίδη για τη στήριξη των κτηνοτρόφων λόγω COVID 19