Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαδικτυακό ερωτηματολόγιο από τον Δήμο Τρικκαίων για τα ποδήλατα!

Η πόλη του ποδηλάτου, διενεργεί διαδικτυακή έρευνα για συγκεκριμένα ζητήματα, προκειμένου να ανιχνεύσει τη σχέση των πολιτών με το ποδήλατο, τη χρήση του, τις αναγκαιότητες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, που αρχίζει στις 16 Σεπτεμβρίου. Η διαδικτυακή αυτή έρευνα ξεκινά νωρίτερα, για να μπορέσει μεγαλύτερος αριθμός πολιτών να εκφράσει τη γνώμη του για θέματα καθημερινής μετακίνησης.

Έχει σημασία για τον Δήμο Τρικκαίων η συμμετοχή των πολιτών και η απάντηση που θα δώσει ο κάθε πολίτης, προκειμένου να εκφραστούν οι επιθυμίες του και να μπορέσουν να σχεδιαστούν καλύτερα οι πολιτικές για το ποδήλατο και τη βιώσιμη μετακίνηση γενικότερα.

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου 2016. Βρίσκεται στον σύνδεσμο http://trikalacity.gr/ekdilosi/erotisis/, στην ιστοσελίδα του Δήμου, αλλά και σε χωριστό σύνδεσμο αφιερωμένο στην Εβδομάδα Μετακίνησης.

Για όσους δεν έχουν διαδίκτυο ή δεν επιθυμούν διαδικτυακή έκφραση γνώμης, υπάρχει και το… χαρτί. Μεγάλος αριθμός ερωτηματολογίων θα μοιραστεί στο κέντρο της πόλης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου περισσότεροι πολίτες να μετάσχουν.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Πύλης: Η επόμενη μέρα των καταστροφικών πλημμύρων

Next Article

Ιδιαίτερη προσοχή για τους κυνηγούς στην τοποθεσία "ΤΑΤΑΡΝΑ" στο Μουζάκι