Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ.Σ. Μουζακίου από την έδρα του Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας με σκορ 49-51

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ.Σ. Μουζακίου από την έδρα του Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας με σκορ 49-51 την Κυριακή 15/1
Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ.Σ. Μουζακίου από την έδρα του Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας με σκορ 49-51

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Γ.Σ. Μουζακίου από την έδρα του Α.Ο. Πελασγιώτις Λάρισας με σκορ 49-51 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ

Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εναλλαγές στο σκορ, εντάσεις, τραυματισμούς και συμπλοκές μεταξύ των παικτών στο τέλος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μουζακίου έχει πολλά παράπονα από την φιλοξενία των γηπεδούχων εντός και εκτός γηπέδου.

Βαρύτατη ήταν η λεκτική επίθεση εναντίον νεαρού μας παίχτη από τα πρώτα λεπτά.

Η συμπεριφορά αυτή δυναμίτισε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και εκνευρισμός από τους παίκτες και των δυο ομάδων.

Στο αγωνιστικό μέρος καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και με ένα σερί 7-0 προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με σκορ 11-06.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μουζακίου άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς στην επίθεση καλύπτοντας τη διάφορά στο καλάθι (24-22).

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο προπονητής του Μουζακίου Στέφανος Μπελάγιας είδε τον παίκτη του Ραφαήλ Μπίζιο να τραυματίζετε στο γόνατο και να αποχωρεί από το παιχνίδι. Παρά την απώλεια του center της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και έχοντας κορυφαίο παίκτη τον νεαρό Τσούκα που πέτυχε 24 πόντους με 3 τρίποντα κατάφεραν να προηγηθούν με 5 πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου (35-40).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τους διαιτητές να αφήνουν το σκληρό παιχνίδι και την ομάδα του Μουζακίου να έχει κερδίσει μόλις ένα φάουλ σε ολόκληρο δεκάλεπτο έναντι 6 της αντίπαλης ομάδας.

Στα τελευταία λεπτά μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Τρύφωνας Σπανός που με ένα καθοριστικό τρίποντο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 47-49. Στην συνέχεια οι παίκτες της λαρισινής ομάδας με δυο εύστοχες βολές από τους Γαβρογιάννη και Οικονόμου ισοφάρισαν το παιχνίδι 49-49. Για να έρθει στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων το κλέψιμο και η ασίστ του Σπανού στον Τσούκα που πέτυχε το νικητήριο καλάθι για να διαμορφωθεί το τελικό 49-51.

Με τη λήξη του παιχνιδιού δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι συμπλοκές μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων.

Δεκάλεπτα: 11-06, 24-22, 35-40, 49-51

Α.Ο. Πελασγιώτιδα (Παπαϊωάννου): Τσιμούρτος 8(2), Πολύζος 3(1), Κομνός 4(1), Ρίζος 2, Βαΐου, Ξανθόπουλος 2, Οικονόμου 16(2), Κιτσιος 4,Τσακίρης, Σκαφίδας, Γαβρογιάννης 10.
Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Καράμπαλης,Τσούκας 24(3) Σιώλος, Σαββόγλου 4, Ελευθερίου, Κακκαβάς 12, Αμβροσίου 3, Μπίζιος 2, Σκούρας, Τσιτσώνης, Σπανός 6(2).




Total
0
Shares
Previous Article
Εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα

Εξιχνιάστηκαν ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπής ποδηλάτων που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα

Next Article
Παραπόταμους του Φαρσαλίτη στο Δήμο Σοφάδων καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραπόταμους του Φαρσαλίτη στο Δήμο Σοφάδων καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας