Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δια περιφοράς η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

 

Δια περιφοράς η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη, 26/03/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 26η Μαρτίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και λόγω της αναγκαιότητας συζήτησης και λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, με δεδομένο ότι στο Δήμο μας δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020.
    (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)


  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πρόσληψη προσωπικού με 5 ημερομίσθια για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
    (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)


  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής της προμήθειας «ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ GPS»
    (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)


  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία κινητού Τεμαχιστή Ογκωδών στο Πράσινο Σημείο του Δήμου Καρδίτσας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνόλου των δήμων της Π.Ε. Καρδίτσας.
    (Εισηγητής: κος Θωμάς Στεργιόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ)


  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 186 του ν.3463/06. Ανάκληση της 31/2020 σχετικής απόφασης.
    (Εισηγητής: κος Θωμάς Στεργιόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ.)


  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2019 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
    (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)


  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μετατοπίσεις- επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού.
    (Εισηγητής: κος Παΐσης Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)


Για κάθε θέμα θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετική εισήγηση για την ενημέρωση σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπου για κάθε θέμα θα συμπληρώσετε την επιλογή σας ως προς την έγκριση του ή μη. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους σε εκείνα μόνο τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που τυχόν αφορούν στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι συμπληρωμένοι πίνακες ψηφοφορίας θα επιστραφούν μέχρι την Πέμπτη, 26/03/2020 και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο e-mail του Προέδρου του Δ.Σ. thom.stergiopoulos@gmail.com καθώς και στο e-mail της γραμματείας στο symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr. Στη συνέχεια, θα καταχωρηθεί το αποτέλεσμα για κάθε θέμα, ανάλογα με την ψήφο των μελών, όπως αυτή καταγράφεται στους πίνακες.

Οι  αποφάσεις που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς




Total
0
Shares
Previous Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Αναλυτικά τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας για την εβδομάδα (23/29-03-2020)

Next Article
kotsos

Επιστολή Γ. Κωτσού για παράταση της ισχύουσας προθεσμίας αντικατάστασης λεωφορείων ΚΤΕΛ

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»