Δελτίο τύπου του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Δελτίο τύπου του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου

Μετά από σχεδόν 2 δύσκολα χρόνια για όλους μας, καταφέραμε με πολύ αγάπη και συνεργασία να πραγματοποιήσουμε μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά με ακούσματα από όλη την Ελλάδα αλλά και από τη γειτονική μας Βουλγαρία.

Στην εκδήλωσή μας σε μια από τις ωραιότερες πλατείες του Δήμου μας, συμμετείχαν χορευτές όλων των ηλικιών κάτι που αποδεικνύει ότι η αγάπη για το χορό δεν έχει όρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς ΘΕΟΝΗ ΑΗΒ GROUP A.E., ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΙΣΣΑΣ, & ΚΑΦΕ 365 τους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης, την κυρία Έφη Πατσιαούρα για το συντονισμό της εκδήλωσης, τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου κ. Παναγιώτη Μάνο και Μαρία Βαρδίκου, τους Δημάρχους Μουζακίου και Αργιθέας για την πολύτιμη στήριξη, τους Βουλευτές, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Τ.Κ., μέλη πολιτιστικών συλλόγων και όλους τους φίλους του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως όλους του χορευτές των Συλλόγων που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους.

Δεσμευόμαστε για το μέλλον έχοντας οδηγό μας την αγάπη για την παράδοση.

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!

Το ΔΣ του

Συλλόγου Αργιθεατών ΜουζακίουTotal
1
Shares
Previous Article

Έναρξη νέου Ιατρείου Σκούρος Σωτήριος Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος στο Μουζάκι

Next Article

Με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιο Θεοχάρη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας ΑγοραστόςTotal
1
Share