Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ” για τους παραγωγούς του Ν. Πηλίου

thessalia kardia mas

Στη χθεσινή συνεδρίαση – 12 Απριλίου- του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κος Αγοραστός και η παράταξή του κατάφεραν να μας εκπλήξουν αρνητικά για μια ακόμα φορά.

 Η παράταξή μας «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» πρότεινε στο Περ. Συμβούλιο την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο  περιγραφόταν η δεινή θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής του Νότιου Πηλίου, και ιδιαίτερα της ευρύτερης περιοχής του Προμυρίου, μετά την καταστροφή που προκάλεσε στις καλλιέργειές τους, το σφοδρό καιρικό φαινόμενο  που ονομάστηκε «Μήδεια». Το ψήφισμα ζητούσε την έκφραση συμπαράστασης από την Περιφέρεια στο αίτημα των αγροτών για άμεσα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης τους χωρίς οικονομικούς περιορισμούς και διαχωρισμούς, με ιδιαίτερη αναφορά στο αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου για στήριξη των παραγωγών της βρώσιμης ελιάς της ποικιλίας «Κονσερβολιά Πηλίου».

 Παρά το προφανές και αυτονόητο περιεχόμενο του ψηφίσματος, ο κος  Αγοραστός αρνήθηκε τη συζήτηση του (κατά πλειοψηφία), επιστρατεύοντας αστεία επιχειρήματα περί επικοινωνιακής πολιτικής, τα οποία δυστυχώς για αυτόν δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως «φύλλο συκής». Με τέτοιες αποφάσεις, αλαζονεία και αδιαφορία για τα προβλήματα των πολιτών ο κος Αγοραστός και η περιφερειακή του παράταξη κάνουν ολοφάνερη την επιλογή τους.  Το άγχος τους είναι να λειτουργούν ως καλοί κομματάρχες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται απέναντι από τα δίκαια αιτήματα των πολιτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Τους παραδίδουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας του Ν. Πηλίου, αλλά και κάθε Θεσσαλού που νοιάζεται για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η παράταξή μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν και αγωνίζονται στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και θα προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους.

Λάρισα, 13-4-2021

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι




Total
0
Shares
Previous Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

Εκδήλωση των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλίας για την υγεία

Next Article
laiki agora 1

Δήμος Καρδίτσας: Συμμετοχές στην λαϊκή αγορά της Τετάρτης στην Καρδίτσα

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…